Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Roosendaal op 02-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een geschikte schoonmaakster gevonden

Door uit Haarlem op 02-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een hulp gevonden via de website

Door uit Utrecht op 02-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Via deze website 3 verschillende matches gehad. De eerste match kwam niet opdagen tijdens de kennismaking dus kon de zoektocht opnieuw beginnen. De tweede match sprak geen Engels en geen Nederlands. Het was dus vrijwel onmogelijk om dingen met haar te bespreken over het schoonmaakwerk. Toen ik haar via de app (de enige communicatie mogelijkheid) vertelde dat we gingen verhuizen en vroeg of ze ook daar wou schoonmaken. Begreep ze dit uiteraard niet en zegde ze het contract op.. De derde schoonmaakster was een jong meisje die niet goed kon schoonmaken. Zegde vaak op het laatste moment af, is een keer weken onbereikbaar geweest. Toen we besloten het contract op te zeggen maakte ze bekend dat ze zwanger was. Ze verweet ons toen dat we het contract op hebben gezegd nadat ze had gezegd dat ze zwanger was. En waar was deze prachtige website? Behalve aanleveren van gegevens van de schoonmaaksters doen ze niets. Toen de schoonmaakster weken onbereikbaar was en ik mijn sleutel terug wou, konden ze mij geen adres geven. Nadat ze allerlei leugens over ons opschreef, kregen we geen reactie van hen. Ze screenen hun schoonmaaksters absoluut niet. De reden dat we het via deze website wilden regelen, is dat we een organisatie achter ons hadden, maar daar heb je dus eigenlijk niks aan. Al met al hebben we nu maar via via een schoonmaakster geregeld, en dat bevalt bijzonder goed!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Het spijt ons om te lezen dat u zo ontevreden bent. Voor ons komt uw bericht ook enigszins onverwacht, omdat we al een tijdje geen contact meer hebben gehad. Een deel van uw feedback heeft betrekking op de voorgestelde hulpen: helaas kunnen wij nooit honderd procent controleren of iemand een afspraak die wordt gemaakt met u nakomt. Ook als u, zoals in uw geval, een nieuwe hulp zoekt na zes maanden samenwerking. We hebben toen dus iemand anders voor u gezocht op basis van uw aanvraag waarin ook staat vermeld "We hebben geen eisen aan leeftijd of geslacht". We vinden het dus jammer dat u hier achteraf toch ontevreden over bent: we hadden ook iemand anders kunnen zoeken, eventueel met een bijgesteld profiel. Het is altijd erg vervelend als een hulp niet meer reageert maar nog wel een sleutel heeft. We hebben meerdere keren contact met u gehad en aangegeven dat het in verband met de privacywetgeving niet is toegestaan om de adresgegevens door te sturen. We hebben wij, conform uw verzoek, ook contact met haar opgenomen met het verzoek contact met u op te nemen. Dat heeft ze diezelfde dag nog gedaan. Pas op dat moment bleek dat ze en nieuw nummer had, wat ze nog niet had doorgegeven. Daar kunnen wij niet zo veel aan doen. Het laatste bericht dat wij van u hebben ontvangen, d.d. 21 januari, is dat u het weer zou gaan proberen met haar. Sindsdien hebben we niets meer van u mogen vernemen. We vinden het dus erg jammer om dit te lezen en willen benadrukken dat we altijd ons best doen om u bij te staan wanneer er iets niet goed verloopt. Wel is het zo dat nadat u een arbeidsovereenkomst sluit met de hulp, de communicatie daarna grotendeels aan u en de hulp is.

Door uit Wervershoof op 01-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heldere website, snelle match... top!

Door uit Vlaardingen op 01-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Binnen een paar dagen al een kandidaat beschikbaar voor een gesprek. Ik kan de kwaliteit van de hulp alleen nog niet beoordelen ;)

Door uit Wijhe op 29-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik was al best even op zoek naar een hulp en dat ging niet heel vvorspoedig, maar dit was echt heel eenvoudig en snel geregeld!

Door uit Zuidlaren op 29-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ikzoekeenschoonmaakster ontzorgt je op een klantgerichte en vlotte wijze in je zoektocht naar een geschikte schoonmaakster.

Door uit Arnhem op 28-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Betrouwbaar, snel reactie, goed dienstverlening. heel duidelijk informatie en uitleg. Super!!

Door uit Beekbergen op 28-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Handig en effectief!

Door uit Hoensbroek op 28-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie en ze kon meteen beginnen. Fijne start van een goeie samenwerking.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!