Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Deventer op 26-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

We hadden snel een goede kandidaat en daar was het ons om te doen. De factuur voor de bemiddelingskosten kwam wel erg snel, maar dat snap ik ook wel.

Door uit Lieren op 25-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Nooit ingeschreven en wel forse rekening sturen, inclusief incasso euro. Mensen geen gebruik maken van deze site!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor het toezenden van de beoordeling. Op 05-02-2019 heeft u zicht bij ons ingeschreven, uw account via uw mail geactiveerd en een aanvraag ingediend voor een hulp voor 3 uur per 2 weken. Alvorens u een aanvraag kunt indienen, dient u akkoord te gaan met onze voorwaarden. Vervolgens hebben wij dezelfde dag nog een hulp via de mail aan u voorgesteld. Verder heeft u op 16 april via uw account een contract aangemaakt met de voorgestelde hulp. Uiteraard zitten hier kosten aan verbonden, daar wij kosten hebben gemaakt voor het vinden van een hulp. Als vervolgens een factuur niet wordt voldaan, dan wordt deze doorgezet naar incasso. U geeft aan uzelf niet te hebben aangemeld, echter kunnen wij hier helaas niets aan doen. Al onze e-mails die wij hebben verzonden zijn gelezen via uw mailadres en daarnaast is alles ook via uw mailadres geactiveerd.

Door uit 's-Gravenhage op 25-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

we hebben snel reactie gehad, en zijn benieuwd naar de kwaliteit!

Door uit Enschede op 25-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Handig en snel

Door uit Almere op 25-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zoek snel en geschikte match

Door uit Loenersloot op 24-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Fijne service, leveren prof. schoonmakers

Door uit Noordwijkerhout op 23-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ben erg blij met deze service

Door uit Tilburg op 23-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Nadat mijn schoonmaakster precies buiten het jaar heeft opgezegd heb ik een nieuwe aanvraag gedaan waar ik vervolgens geen gebruik van heb gemaakt. Alsnog wordt er een factuur in rekening gebracht. Onacceptabel.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We hebben uw feedback in goede orde ontvangen en vinden het erg jammer om te vernemen dat u onze werkwijze onacceptabel vindt. Toen het contract met uw vorige hulp werd stop gezet, heeft u bij ons aangegeven dat u graag wilde dat wij een nieuwe hulp voor u zouden zoeken. Hierbij hebben we u het volgende aangegeven: "Uw garantie is helaas op 23-03 verlopen, dus betaalt u wel weer opnieuw de eenmalige bemiddelingskosten. Wij willen u echter wel een korting van 50% aanbieden, wanneer u via onderstaand formulier uw aanvraag opnieuw indient zal de korting automatisch worden berekend. Het factuurbedrag zal dan €15,50 bedragen" We vinden het teleurstellend dat u aangeeft dat wij u niet duidelijk hebben gewezen op de kosten en dat u benoemt dat u hier ook nooit mee akkoord bent gegaan. U bent hier namelijk wel degelijk op gewezen. Wij hebben u diezelfde dag een nieuwe hulp voorgesteld en conform de voorwaarden hebben wij hierbij ook de factuur meegestuurd. Een week later heeft u deze hulp afgewezen omdat u zelf al iemand had gevonden via een ander kanaal. Allereerst kunnen wij niet controleren of dit niet alsnog dezelfde hulp is, aangezien u diens gegevens al heeft, de hulp heeft aangegeven beschikbaar te zijn en ook is ingelicht over dat u contact op zal nemen. Daarnaast is het niet zo dat de kosten die wij hebben gemaakt om iemand voor te stellen komen te vervallen op het moment dat u besluit om er vanaf te zien. Dit hebben we u geprobeerd uit te leggen, we vinden het erg jammer dat dit u zo ontevreden stemt, ondanks dat we u nog tegemoet hebben proberen te komen omtrent de factuur.

Door uit Oss op 22-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het proces is snel en pijnloos.

Door uit Friens op 20-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

nvt

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!