Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Vianen op 20-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Vanwege ziekte zocht ik per direct een schoonmaakster. Binnen 2 dagen een reactie. Na contact te hebben gehad met de schoonmaakster zou deze 12.04.2019 beginnen. Echter zegt zij op 11.04.2019 af, \met als reden ik ga een opleiding volgen. Het is nu 20.04.2019 en zit ik nog zonder schoonmaakster. Ik voel me aardig bekocht op deze manier.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg vervelend dat de voorgestelde hup alsnog van uw aanvraag heeft afgezien. Wij vragen ten alle tijden een beschikbaarheid van een jaar van de hulpen. Helaas kan het voorkomen dat er toch in tussentijd iets anders op het pad van de hulpen komt. Wij zijn na de stopzetting van het contract gelijk weer opzoek gegaan naar een hulp. Wij zijn echter afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen uit uw omgeving, daar u maar een moment de mogelijkheid geeft voor het schoonmaken, beperkt dit ons uiteraard.

Door uit Enschede op 19-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel een schoonmaker gevonden

Door uit Amsterdam op 19-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prettig en snel

Door uit Ede op 19-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel geregeld

Door uit Nieuwstadt op 17-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima match leuke dame.Ik heb er vertrouwen in.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Door uit Pijnacker op 17-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle aanlevering mogelijke kandidaten. Binnen enkele dagen. Dat was bij een andere organisatie niet zo. Wel heel jammer dat de eerste kandidaat me 3 keer heeft laten zitten. Maar na een belletje dezelfde dag een nieuwe match.

Door uit Zoetermeer op 17-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

DE eerste kennismaking was veelbelovend We denken dat we met Stefanie Geul een leuke nuttige tijd gaan beleven

Door uit Susteren op 17-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

ik wacht nog werk van uw nog niks gehoord Alex

Door uit Groningen op 17-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een antwoord op vragen en/of aanvragen. Nazorg aanwezig. Ga zo door!

Door uit Bergen (NH) op 14-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Er is erg onduidelijk aangegeven dat deze service betaalbaar is .

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u onze site onduidelijk vind. Echter geven wij op verschillende plekken op onze site aan dat wij bemiddelingskosten in rekening brengen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!