Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Rosmalen op 16-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

We hebben binnen tweee weken een geschikte sxhoonmaakster gevonden.

Door uit 's-Gravenhage op 15-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

alleen de communicatie met medewerkers per mail verloopt niet altijd even vloeiend.

Door uit Zwolle op 14-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Nvt

Door uit Ermelo op 14-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Goede dag Ik wil me graag uitschrijven Ik heb inmiddels al iemand gevonden die al een keer is geweest Heb geprobeerd uit te schrijven maar lukt niet

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

U kunt uzelf inderdaad nog niet uitschrijven, omdat er nog een factuur en een match open staat.Daar wij al gegevens hebben geleverd van een hulp, dient de factuur eerst betaald te worden. U heeft hiervoor wel een jaar garantie waarin wij u zonder extra kosten voor u opzoek kunnen naar een nieuwe hulp. Daarnaast hebben wij u gisteren aan een hulp voorgesteld, u dient hiervan de status door te geven in uw account.

Door uit Tilburg op 14-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goed geregeld

Door uit Alblasserdam op 13-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Totaal geen rekening gehouden met opmerkingen. Ook mis ik iets waarmee je aan kunt geven welke van de eisen voor jou het belangrijkste is.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We proberen zo goed mogelijk rekening te houden met uw eisen, wanneer we op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Zodoende krijgt u ook de mogelijkheid om aanvullende eisen op te geven in de aanvraag en om uw aanvraag aan te passen na het afwijzen van een match. Op deze manier kunnen we beter voor u op zoek gaan naar een geschikte hulp. Inmiddels hebben we een succesvolle match aan u voorgesteld die binnenkort bij u aan de slag zal gaan.

Door uit Eindhoven op 13-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

tevreden

Door uit Arnhem op 13-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Tot nu toe 2x contactgegevens mogen ontvangen en een afspraak gemaakt. Beide keren is er zonder bericht niemand komen opdagen. Jammer dat ik normaliter doordeweeks overdag niet thuis ben en dit mij dus wel iedere keer tijd en moeite kost. Het enige dat mij bereikt zijn betaalherinneringen voor niet geleverde service. Teleurstellend.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat de voorgestelde kandidaten niet zijn komen opdagen op de gemaakte afspraak. We vragen van de hulpen dat zij enkel op aanvragen dienen te reageren wanneer zij beschikbaar zijn en aan de gestelde eisen voldoen om situaties zoals door u beschreven te voorkomen. We hebben uw aanvraag opnieuw in behandeling genomen en gaan ervan uit dat we spoedig een geschikte kandidaat voor u zullen vinden.

Door uit Amersfoort op 13-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Is er geen match dan zoeken ze verder. Erg fijn!!

Door uit Nieuw-Vennep op 13-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Bemiddelingen verlopen snel. Iets beter screening van kandidaten voor zij doorgestuurd worden zou wat ongemak voorkomen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!