Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Bedum op 13-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goede afhandeling

Door uit Nieuw-Vennep op 12-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Got a couple of responses. The 2nd one worked out. Will start next week. Let's see how it goes. I am hopeful.

Door uit Veldhoven op 12-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij hebben via deze site een hele fijne en betrouwbare schoonmaakster kunnen vinden die al een aantal jaren voor ons werkt.

Door uit Zwolle op 12-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Eerste wat ze sturen is een tekening voor 31 euro! Oplichters!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We begrijpen dat er onduidelijkheid bestaat over de factuur. Door het leveren van de gegevens van een kandidaat ontstaat deze echter. Wij hebben namelijk ook kosten gemaakt bij het zoeken naar een geschikte kandidaat. Wanneer er geen match bestaat tussen u en de kandidaat gaan we uiteraard voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat. U heeft immers altijd recht op uw jaar garantie.

Door uit Hilversum op 11-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

After 3 months, we just got 4 candidates... and 3 of them were not matching requirements.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We received your feedback in good order. We are sorry to hear we have not found a suitable candidate for you. In order to find a suitable candidate, we offer you the opportunity to set additional requirements of the application. We take those requirements into account when searching for a suitable candidate. Besides you are always entitled to your guarantee in which we will look for a new candidate which will hopefully meet your requirements. This is completely charge free.

Door uit Utrecht op 11-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen 1 dag kreeg ik al contactgegevens. We konden snel een afspraak maken en de kandidaat was geschikt.

Door uit Vlaardingen op 11-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Geen

Door uit Bergen op Zoom op 11-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Toen ik een maand geleden op zoek ging naar een schoonmaakster, had ik geen idee waar ik moest beginnen. ikzoekeenschoonmaakster.nl is een goede, duidelijke site die voor mij heel snel een schoonmaakster gevonden heeft! Site is duidelijk en overzichtelijk en met vragen wordt je goed geholpen. Een goede ervaring dus!

Door uit Breda op 11-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Soepel

Door uit Wijchen op 10-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na eerst wat missers hulp gevonden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!