Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Reeuwijk op 10-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel

Door uit Druten op 10-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

heel goed

Door uit Bilthoven op 10-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Eerste match meteen goed! Fijn gevoel bij Daantje. Hoop dat ze ook goed kn schoonmaken.

Door uit Soest op 10-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijn dat er zo snel een geschikt iemand te vinden was. Gied gesprek gehad.Hopelijk komt hij a.s.week. Ik las op de site dat dat ook wel eens mis gaat. Tot nu toe prima ervaring

Door uit Arnhem op 10-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

3x een kandidaat doorgestuurd gekregen. Kwamen allen niet opdagen. Daarna al dagen Nijs meer van de website gehoord. Zonde van het inschrijfgeld. Ga ergens anders kijken

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We vinden het heel jammer om te vernemen dat u zo ontevreden bent. We doen (uiteraard) ons best om u betrouwbare kandidaten voor te stellen, maar helaas is het niet altijd te controleren. Vorige week vrijdag hebben we van u begrepen dat de hulp inderdaad, ondanks dat ze wel een afspraak heeft gemaakt. Op 7 januari zijn we opnieuw voor u op zoek gegaan naar een hulp die bekend is bij ons en waarmee u dus afspraken kunt maken. Helaas heeft u zich op 10 januari al uitgeschreven.

Door uit Montfoort op 10-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle service en goede match uit de buurt.

Door uit Zwolle op 09-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tot nu toe prima. Kwaliteit schoonmaak nog niet bekend.

Door uit Waddinxveen op 09-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik moet betalen terwijl ik er niks voor terug krijg... triest

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij vinden het jammer dat u onze dienstverlening zo hebt ervaren. Wij hebben u een hulp voorgesteld echter vond u de hulp te jong. U had echter bij uw aanvraag de mogelijkheid een leeftijdseis toe te voegen, dit hebt u echter niet gedaan. Wij hebben hier dan ook geen rekening mee kunnen houden. Wij waren bereid voor u verder te zoeken, echter heeft u geheel van uw aanvraag afgezien.

Door uit Duiven op 09-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Op de website staat dat je aanvraag plaatsen GRATIS is, maar dit blijkt NIET het geval. Als dit niet het geval is, dan is dat prima, maar zet dit dan ook niet op de website. Jullie houden de mensen namelijk voor de gek.. Ikzoekeenschoonmaakster.nl was niet in staat om een geschikte hulp voor ons te vinden. Desondanks werden we verplicht de bemiddelingskosten te betalen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Op onze website geven wij aan de inschrijving gratis is. Dit is het aanmaken van het account. Wij geven verder aan dat er kosten zijn verbonden, indien u een aanvraag indient en wij een hulp voorstellen. Wij hebben u drie hulpen voorgesteld, echter heeft u zelf van de hulpen afgezien omdat u er geen klik mee had i.v.m. een leeftijdsverschil, echter had u geen leeftijdseis opgegeven waar wij rekening mee hebben kunnen houden. En vervolgens heeft u van de aanvraag afgezien daar u zelf via een andere weg een hulp bent gaan zoeken en hebt gevonden.

Door uit Woudrichem op 09-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

wel te veel auto-gegenereerde emails!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!