Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit 's-Gravenhage op 03-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Juiste en goed getimede bemiddeling. Soepel en snel. Dank voor het tweemaal vinden van een schoonmaakster.

Door uit Limmen op 01-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super makkelijk en snel

Door uit Maasland op 01-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

-

Door uit Almere op 01-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vroeg om een hulp en in no time werd er een hulp voor ons gevonden.

Door uit Amsterdam op 01-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

prima ervaring

Door uit Veenendaal op 30-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Een zoekopdracht geplaatst, binnen 24 uur een passende match. Een enthousiast kennismakingsgesprek met een meedenkende schoonmaker. Wij zijn vooralsnog erg positief gestemd. Het schoonmaakwerk zelf moet nog beginnen, maar daar hebben wij vertrouwen in!

Door uit Kerk-Avezaath op 30-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Door privé omstandigheden moesten wij helaas afscheid nemen van onze eerste match na enkele weken. Wij waren erg tevreden met haar werk. Het was gelukkig makkelijk om opnieuw aan te melden online. Er was snel een nieuwe match gevonden. De schoonmaaksters in het bestand van de organisatie die wij hebben gesproken zijn allen erg communicatief en enthousiast.

Door uit Berlicum op 29-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Geen geschikte kandidaten, kandidaten reageren niet. Maar wel dwingen om te betalen. Na maanden nog steeds geen nieuwe kandidaat ontvangen. Niet aan mee doen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wat jammer dat u ontevreden bent! We hebben u twee maal iemand voorgesteld. Ik zie dat we u op 22 oktober voor het laatst een voorstel hebben gedaan, en sindsdien niets meer van u hebben mogen vernomen. Omdat wij kosten maken voor uw zoektocht wordt er ook een factuur gestuurd op dat moment. Als we de afgelopen drie maanden eerder hadden vernomen dat er wel of geen klik was, hadden we graag een andere oplossing gezocht. Helaas iet voorkomen dat u de betalingsherinneringen ontvangt als we niets horen en er wel een match open staat.

Door uit Goes op 29-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie van ikzoekeenschoonmaakster.nl en vlot een schoonmaakster gevonden. Het verbaasde met dat er vanuit ikzoekeenschoonmaakster.nl geen intake is geweest met de schoonmaakster.

Door uit Gorinchem op 29-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Dat je de ruimte krijgt om tot een match te komen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!