Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Limmen op 01-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super makkelijk en snel

Door uit Maasland op 01-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

-

Door uit Almere op 01-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vroeg om een hulp en in no time werd er een hulp voor ons gevonden.

Door uit Amsterdam op 01-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

prima ervaring

Door uit Veenendaal op 30-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Een zoekopdracht geplaatst, binnen 24 uur een passende match. Een enthousiast kennismakingsgesprek met een meedenkende schoonmaker. Wij zijn vooralsnog erg positief gestemd. Het schoonmaakwerk zelf moet nog beginnen, maar daar hebben wij vertrouwen in!

Door uit Kerk-Avezaath op 30-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Door privé omstandigheden moesten wij helaas afscheid nemen van onze eerste match na enkele weken. Wij waren erg tevreden met haar werk. Het was gelukkig makkelijk om opnieuw aan te melden online. Er was snel een nieuwe match gevonden. De schoonmaaksters in het bestand van de organisatie die wij hebben gesproken zijn allen erg communicatief en enthousiast.

Door uit Berlicum op 29-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Geen geschikte kandidaten, kandidaten reageren niet. Maar wel dwingen om te betalen. Na maanden nog steeds geen nieuwe kandidaat ontvangen. Niet aan mee doen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wat jammer dat u ontevreden bent! We hebben u twee maal iemand voorgesteld. Ik zie dat we u op 22 oktober voor het laatst een voorstel hebben gedaan, en sindsdien niets meer van u hebben mogen vernomen. Omdat wij kosten maken voor uw zoektocht wordt er ook een factuur gestuurd op dat moment. Als we de afgelopen drie maanden eerder hadden vernomen dat er wel of geen klik was, hadden we graag een andere oplossing gezocht. Helaas iet voorkomen dat u de betalingsherinneringen ontvangt als we niets horen en er wel een match open staat.

Door uit Goes op 29-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie van ikzoekeenschoonmaakster.nl en vlot een schoonmaakster gevonden. Het verbaasde met dat er vanuit ikzoekeenschoonmaakster.nl geen intake is geweest met de schoonmaakster.

Door uit Gorinchem op 29-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Dat je de ruimte krijgt om tot een match te komen.

Door uit Sintjohannesga op 28-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Omdat ik op zoek was naar een betrouwbare hulp in deëhuishouding dacht ik :Ik neem een bureau in de arm, dat zal vast wel professioneel verlopen. Al heel snel heb ik een match! Dat is mooi! Maar wanneer ik bel blijkt de match nog van niets te weten... Met werkster 1 hadden we een afspraak en leek van beide kanten wel te klikken. Vervolgens komt zij wegens privéomstandigheden niet opdagen (dat kan gebeuren) maar is vervolgens niet meer te spreken. Werkster twee appt mij terug nadat ze niet opnam en zegt dezelfde avond of de volgende dag terug zal bellen. Ook zij is niet ingelicht door ikzoekeenschoonmaakster en weet dus van niks. Dit komt erg professioneel over. Deze dame appt mij vijf (!) dagen later pas weer terug. Met ook een verhaal over persoonlijke omstandigheden. Je zou zeggen dat een appje zo gestuurd is tegenwoordig. Het is voor mij best een stap om een vreemd iemand bezoeken en die in je huis binnen te laten .. Ikzoekeenschoonmaakster.nl zorgt er niet voor dat ik dat ik hier een goed gevoel bij krijg

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg vervelend dat het bij u zo is verlopen en wij geen geschikte hulp hebben kunnen vinden. Echter zijn de hulpen wel degelijk op de hoogte van uw aanvraag en dat er contact wordt opgenomen. De hulpen die wij voorstellen hebben namelijk elk zelf gereageerd op uw aanvraag en aangegeven voor u beschikbaar te zijn. Vervolgens brengen wij hen via e-mail op de hoogte dat u contact opneemt. Het is daarom erg jammer dat de hulpen de indruk hebben gewekt van niets af te weten.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!