Schoonmaakster in Harderwijk

Schoonmaakster in Harderwijk gezocht

Schoonmaakster gezocht in Harderwijk? Wij vinden voor u een schoonmaakster in Harderwijk. Op deze pagina leest u de voordelen van een huishoudelijke hulp in Harderwijk.

Schoonmaakster gevraagd in Harderwijk?

Harderwijk is bekend om de schilderachtige binnenstad dat zelfs is verklaard tot beschermd stadsgezicht, de rijksmonumenten en het Dolfinarium dat is uitgegroeid tot grootste zeezoogdierenpark.

Schoonmaakster

Woont u in Harderwijk en zoekt u een schoonmaakster die u kunt vertrouwen en die degelijk werk levert? Dan bent u bij ons aan het goede adres.
Wij kunnen u voorzien van een betrouwbare schoonmaakster die komt uit (omgeving) Harderwijk.

Bij het doen van de aanvraag kunt u eisen opgeven. Wij nemen vervolgens de eisen mee wanneer wij voor u een schoonmaakster selecteren.

Schoonmaakster in Harderwijk voor € 12,50

De vergoeding voor een schoonmaakster in Harderwijk bestaat uit maandelijkse kosten voor het schoonmaak abonnement en het uurloon van de schoonmaakster. Het abonnement kost € 8,99€ 5,99 per maand. Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 12,50.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratisSchoonmaakster aanvragenBent u als bedrijf op zoek naar eens schoonmaakster? Bezoek dan de website 'Schoonmaakster voor bedrijven'.