Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Millingen aan de Rijn op 07-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

.

Door uit Delft op 06-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste twee voorgestelde personen kwamen niet opdagen. De derde lijkt een goede match.

Door uit Nijmegen op 06-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ikzoekeenschoonmaakster.nl heeft snel een goede schoonmaakster gevonden. Het voorstellen en bevestigen per email werkt erg handig.

Door uit Almere op 05-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

op zondagavond een advertentie gezet en maandag al een reactie voor een match. Intussen ook al een gesprek gehad en we gaan het samen proberen

Door uit Delft op 05-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel contact met de schoenmaker gemaakt. twee dagen later gesproken met haar, en morgen komt ze schoenmaken. Dank je wel!

Door uit Oud-Alblas op 05-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Door uit Bemmel op 05-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zeer goed

Door uit Heemstede op 04-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Dit bedrijf stuurt je gegevens van hulpen, die niet echt willen werken. Ik vraag me af of het echte adressen zijn? Je krijgt geen contact met de hulpen.

Door uit Oudenbosch op 04-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na aanmelding kregen we binnen een dag al een kandidaat toegewezen met wie we contact konden opnemen. Helaas kon zij niet bij ons aan de slag gaan. Toen we aangaven verder te willen zoeken konden kregen we meteen het profiel van iemand anders opgestuurd met wie we contact op konden nemen.

Door uit Zwolle op 03-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Nadat ik bij ene andere organisatie tevergeefs 7 weken gewacht heb op een hulp kreeg ik via deze organisatie binnen 24 uur een hulp aangeboden die direct kon beginnen. Alles overzichtelijk en duidelijk geregeld, top!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!