Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Diemen op 23-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eerste ervaring is heel positief. Er is zeer snel gereageerd en de schoonmaakster is goed en vriendelijk.

Door uit 's-Gravenhage op 23-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en eenvoudig!

Door uit Nieuwegein op 22-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik diende om te oriënteren in wat ik zocht en ze stuurden 1 optie, meteen met contactgegevens. Hier voelde ik me zonder meer gegevens niet bij op mijn gemak dus ik heb niet meer gereageerd, sturen ze me een factuur voor de contactgegevens die ik nooit opgevraagd heb.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend dat u onze dienstverlening zo hebt ervaren. Echter geven wij op de website en na inschrijving dat wanneer u een aanvraag indient, wij opzoek gaan naar een hulp. Indien wij een hulp vinden op basis van uw aanvraag ontstaat ook de factuur. Dit heeft u ook in de voorwaarden kunnen lezen, waarmee u akkoord bent gegaan.

Door uit Zwolle op 21-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel gevonden

Door uit Hilversum op 21-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Makkejjjk en snel

Door uit Arnhem op 21-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Meermaals matches gehad; telefoon werd steeds niet opgenomen, na 5 matches pas contact met n schoonmaakster. Die bleek onbetrouwbaar en slecht schoon te maken. Meerendeel van de matches bleken zeer jonge, onervaren krachten. Al met al geen aanrader om hier te zoeken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg vervelend dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij hebben in ons bestand hulpen van uiteenlopende leeftijden en hoeveelheid ervaring. Wij willen namelijk iedereen de kans geven via ons aan het werk te gaan. Indien u eisen heeft wat betreft leeftijd of ervaring dan kunt u deze in uw aanvraag vermelden. Indien u dit niet doet, kunnen wij hier uiteraard ook geen rekening mee houden. Daarnaast wordt op onze website ook vermeld naar tophulp.nl. Via deze website kunt u een aanvraag indienen en wordt u alleen gekoppeld aan hulpen die al langere tijd naar alle tevredenheid via ons aan het werk zijn. Echter geldt hiervoor wel een hoger uurloon.

Door uit Nijmegen op 17-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij hebben tot nu toe tot twee keer toe snel een prettige schoonmaakhulp gevonden.

Door uit Utrecht op 17-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Finding a housekeeper has been very fast and all the process is clear through the website that puts you in direct contact with the candidates.

Door uit Dordrecht op 17-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Heb inmiddels al zo vaak aangegeven dat de kandidaten die mij worden toegewezen niet voldoen aan criteria. Maar volhardend wordt volgen mij iedere kandidaat maar toegewezen zonder te kijken of we matchen. Jammerlijke communicatie en het gevoel niet serieus geworden genomen. Voor mij een koude douche dit bedrijf.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

U geeft aan dat u het gevoel heeft dat er niet naar uw criteria wordt gekeken en dat u niet serieus wordt genomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling van onze dienstverlening. We communiceren uw eisen heel duidelijk naar de kandidaten. Zij geven vervolgens zelf aan dat ze ervaring hebben met bijvoorbeeld HARA, zoals in uw aanvraag. Op dat moment sturen we u de gegevens. Het komt soms voor dat iemand het niet goed heeft gelezen, maar dan lukt het de tweede of derde keer wel. Ik zie dat we u inmiddels veel meer voorstellen hebben gedaan maar dat er nog steeds geen match is. Ik zou graag nog eens voor u aan de slag gaan om een goede, Nederlands sprekende hulp voor u te vinden die bekend is met HARA producten, zodat u kan ervaren hoe onze dienst bedoeld is

Door uit 's-Gravenhage op 17-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De voorstelde kandidaat weet welke werkzaamheden er moet gebeuren en komt ook hier uit de buurt. Snel een match gevonden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!