Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Noordwijk op 08-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ze is net begonnen dus even afwachten nog...!

Door uit Houten op 08-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie en een snelle match!

Door uit Leidschendam op 08-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ooit hier aangemeld om op zoek te gaan naar een schoonmaker. 6 maanden later krijg ik een mail dat ik ze moet betalen voor een openstaande factuur?!? Ik me afvragen waarvoor dan? Blijkt dus dat ze ooit een mail hebben gestuurd met iemand die ze mij hebben aanbevolen waar ik nooit naar heb omgekeken en nooit contact mee heb gehad. Dus je moet deze oplichters betalen voor het feit dat ze jou een mail sturen met iemand die ze aanbevelen!! Ik heb nooit ergens voor getekend om ze ook maar voor iets te betalen!! Kijk alsjeblieft uit voor deze oplichters!! Ze willen je geld afhandig maken alleen al omdat je op de site hebt aangemeld!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Gemaild plaatsen of niet- U heeft ons de opdracht gegeven om op zoek te gaan naar een huishoudelijke hulp per 11-07-2018. Wij hebben een kandidaat aan u voorgesteld. Hierover kunt u meer vinden in uw account met het e-mail adres waar u ons mee mailt. De contactgegevens van deze hulp zijn u al toegestuurd, samen met een factuur voor onze bemiddelingskosten. Zoals u kunt lezen in artikel 7 van onze voorwaarden, ligt het betalingsmoment op het punt wanneer wij de eerste keer gegevens sturen van een mogelijke kandidaat. Als wij het betalingsmoment leggen op het moment dat iemand daadwerkelijk aan de slag gaat, wordt er veel misbruik van gemaakt en worden contracten buiten ons om afgesloten. Wij hopen dat u ons standpunt hierin begrijpt. Uiteraard streven wij naar een goede klik tussen u en de werkster. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan heeft u recht op een jaar garantie op de bemiddelingskosten, vanaf het moment dat wij de eerste kandidaat aan u hebben voorgesteld. In deze periode zoeken wij kosteloos voor u een nieuwe kandidaat. Om deze reden zien wij graag de bemiddelingskosten alsnog tegemoet.

Door uit Weert op 07-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

.

Door uit Voorburg op 07-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Vind de manier van een aanvraag doen ingewikkeld voor oudere .Ik doe deze aanvraag voor me broer en ik.heb er al moeite mee laat staan iemand van 82

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u het ingewikkeld vind om een aanvraag in te dienen. Gelukkig is het u wel gelukt. Wij proberen het zo overzichtelijk mogelijk te maken voor iedereen. Helaas kan het voorkomen dat de een er meer moeite mee heeft dan de ander.

Door uit Zwolle op 07-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ik vind 29,9 voor inprincipe voornamelijk in contact brengen wat veel.

Door uit Maastricht op 07-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

zal zich nog bewijzen. Eerste contact was zeer positief!!!!

Door uit Leende op 07-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Erg snel een match gevonden

Door uit Groningen op 06-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen een week contact met een kandidaat.

Door uit Denekamp op 06-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

mijn schoonmaakster was met vakantie dus kon pas in het nieuwe jaar een afspraak regelen. ik had het aangegeven op de site dat ik nog niet met tea had kunnen af spreken maar men bleef me lastig vallen voor de betaling dus heb ik betaald zonder dat ik de schoonmaakster ontmoet had, gelukkig is t een match.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij vinden het vervelend dat er onduidelijkheid is over onze factuur. Onze factuur heeft echter betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen. Mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een kandidaat hebben voorgesteld), dan zoeken wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor u. Dit is de garantie die wij u bieden. Kortom: de factuur is gebaseerd op de eerste gegevenslevering van ons, niet op de huishoudelijke hulp in kwestie. Gelukkig bleek te voorgestelde kandidaat een match te zijn en gaat deze binnenkort bij u aan de slag.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!