Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Denekamp op 06-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

mijn schoonmaakster was met vakantie dus kon pas in het nieuwe jaar een afspraak regelen. ik had het aangegeven op de site dat ik nog niet met tea had kunnen af spreken maar men bleef me lastig vallen voor de betaling dus heb ik betaald zonder dat ik de schoonmaakster ontmoet had, gelukkig is t een match.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij vinden het vervelend dat er onduidelijkheid is over onze factuur. Onze factuur heeft echter betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen. Mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een kandidaat hebben voorgesteld), dan zoeken wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor u. Dit is de garantie die wij u bieden. Kortom: de factuur is gebaseerd op de eerste gegevenslevering van ons, niet op de huishoudelijke hulp in kwestie. Gelukkig bleek te voorgestelde kandidaat een match te zijn en gaat deze binnenkort bij u aan de slag.

Door uit Gouda op 05-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na 3x proberen blijkt dat er alleen extreem jonge (en onervaren) schoonmaaksters reageren op onze oproep. Het bedrijf wil alsnog dat de factuur betaald wordt omdat zij niet gaan over wie er komt schoonmaken, maar je alleen betaalt voor "het verkrijgen van gegevens van iemand die wel bij je wil schoonmaken"... omdat onze badkamer recent beschadigd is door agressief schoonmaakmiddel door een onervaren kracht, hoeven wij dit simpelweg niet. Wij raden deze constructie absoluut niet aan!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat onze dienstverlening niet naar verwachting is verlopen. We vragen van de hulpen dat zij alleen op aanvragen reageren wanneer zij beschikbaar zijn en aan de gestelde eisen voldoen. Helaas hebben er op uw aanvraag kandidaten gereageerd die niet aan de gestelde eisen uit uw aanvraag voldeden. Door het leveren van de gegevens ontstaat er een factuur, we hebben namelijk ook kosten gemaakt door het zoeken naar een kandidaat. Omdat de voorgestelde kandidaten niet aan uw aanvraag voldeden hebben we de factuur op coulance gezet en zodoende hoeft u deze niet meer te betalen. We horen het graag wanneer we u in de toekomst nogmaals van dienst kunnen zijn.

Door uit Noordwijk op 04-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Dus je schrijft je 'gratis' in en daarna zit je aan een factuur vast? Wat een oplichting!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij vinden het vervelend dat er onduidelijkheid is over onze factuur en wij begrijpen uw standpunt. Onze factuur heeft echter betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen. Mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een kandidaat hebben voorgesteld), dan zoeken wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor u. Dit is de garantie die wij u bieden. Kortom: de factuur is gebaseerd op de eerste gegevenslevering van ons, niet op de huishoudelijke hulp in kwestie.

Door uit Hellevoetsluis op 04-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

makkelijk en eenvoudig kontact om alles te regelen

Door uit Hem op 04-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Eerste twee voorstellen liepen op niets uit. Eerste had geen tijd, tweede kreeg ik geen contact mee. Gelukkig de derde wel. Ikzoekeenschoonmaakster kwam snel met alternatief.

Door uit Aalsmeer op 04-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De eerste paar Kandidaten waren geen match, maar er bleven continu nieuwe voorstellen komen. Kon makkelijk alles regelen via de website, geen tussenkomst van een persoon nodig, wat het makkelijk maakt als je irreguliere tijden werkt. Uiteindelijk na een paar weken een geschikte schoonmaakster gevonden.

Door uit Alkmaar op 03-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel een match gevonden

Door uit Heerenveen op 03-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Tot nu toe goed

Door uit Delft op 03-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Helaas geen goede ervaring met dit bemiddelingsbedrijf. Aan mij werden 2 schoonmaaksters voorgesteld, maar geen een kwamen op de 1ste kennismakingsafspraak zelfs opdagen. Ik heb toch moeten betalen voor de bemiddelingskosten die niets opgeleverd hebben.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We vinden het jammer dat u onze service op de manier heeft ervaren. Echter zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw buurt. Wij geven hierin dan de vrijheid aan onze hulpen om eigen verantwoordelijkheid te nemen over een geaccepteerde klus. En betreuren het indien de hulp niet verschijnt op afspraak. Wij berekenen bemiddelingskosten voor de zoektocht naar een kandidaat. Dit heeft ermee te maken dat wij achteraf niet kunnen weten of u alsnog met de hulp in zee gaat.

Door uit Apeldoorn op 03-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!