Schoonmaakster Leiden

Ervaringen Waardering: 8,0

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2720 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

 

DS0zv1VMm2U watch_video

Leiden is een woon- en geboorteplaats geweest van vele oude meesters, als Rembrandt en Gerrit Dou. Jan Steen is tevens geboren en gestorven in Leiden. Van hem is de uitdrukking 'een huishouden van Jan Steen' afkomstig. Heeft u soms ook een huishouden van Jan Steen? Een schoonmaakster kan veel schoonmaaktaken van u uit handen nemen.

Een schoonmaakster in Leiden voor € 13,50

De vergoeding voor een schoonmaakster uit Leiden bestaat uit een bemiddelingsbedrag en het uurloon. Het bemiddelingsbedrag betaalt u eenmalig, hier zit een jaar garantie bij inbegrepen. Als u niet tevreden bent, gaan wij op zoek naar een nieuwe kandidaat. Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 13,50. Dit all-in bedrag maakt u rechtstreeks over aan de schoonmaakster.

Schoonmaakster in Leiden gezocht

Om eenvoudig en snel een schoonmaakster in Leiden te krijgen, kunt u zich inschrijven via ons inschrijfformulier. Aan de hand van uw wensen zoeken wij een match met een schoonmaakster in Leiden. U ontvangt contactgegevens zodra er een match gemaakt is. Nu kunt u contact opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. Indien de schoonmaakster u bevalt, kan deze direct beginnen met werken bij u. Wij zoeken een andere schoonmaakster voor u als er geen klik is, dit is onze garantie.

Schoonmaakster Leiden aanvragen


Beschikbare schoonmaaksters Leiden: