Schoonmaakster Leiden

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3210 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Wat is Leiden toch een heerlijke plek om te wonen! Er is veel te doen en de stad nodigt uit om te ontspannen. Lukt dat een beetje? Of wordt u geleefd door een overvolle agenda, werken en het huishouden? Een schoonmaakster kan de oplossing zijn. Ze neemt huishoudelijke taken van u over, zodat u meer tijd overhoudt voor andere dingen. Er staan maar liefst 1.665 schoonmaaksters schoonmaaksters in Leiden klaar om bij u aan de slag te gaan.

Schoonmaakster in Leiden voor € 13,50

De vergoeding voor een schoonmaakster in Leiden bestaat uit een eenmalig bemiddelingsbedrag en het uurloon van de schoonmaakster. Het eenmalige bemiddelingsbedrag is het bedrag dat u betaalt voor het vinden van een passende schoonmaakster. Tevens ontvangt u hiervoor een jaar lang garantie op uw schoonmaakster in Leiden. Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 13,50 all-in. Hier komen dus geen kosten bij zoals bijvoorbeeld vakantiegeld. Dit bedrag betaalt u aan de schoonmaakster.

Schoonmaakster in Leiden gezocht

Om eenvoudig en snel een schoonmaakster in Leiden te krijgen, kunt u zich inschrijven via ons inschrijfformulier. Aan de hand van uw wensen zoeken wij een match met een schoonmaakster in Leiden. U ontvangt contactgegevens zodra er een match gemaakt is. Nu kunt u contact opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. Indien de schoonmaakster u bevalt, kan deze direct beginnen met werken bij u. Wij zoeken een andere schoonmaakster voor u als er geen klik is, dit is onze garantie.

Schoonmaakster Leiden aanvragen

Voordelen schoonmaakster in Leiden

Met een schoonmaakster in huis geniet u niet alleen van een schoon en fris huis, maar ook van extra tijd voor uzelf! Wanneer u een schoonmaakster in Leiden via ons regelt, geniet u ook nog eens van de volgende voordelen:

  • Snel een passende hulp bij u in de buurt gevonden;
  • Voordelige hulp voor slechts € 13,50 p/u all-in;
  • Garantie; een jaar lang;
  • Afspraken vastgelegd in een contract;
  • Volledig legale service.


Beschikbare schoonmaaksters Leiden:
Schoonmaakster Leiden aanvragen