Schoonmaakster Leiden

Ervaringen Waardering: 8,0

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2834 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

 

DS0zv1VMm2U watch_video

Leiden is een woon- en geboorteplaats geweest van vele oude meesters, als Rembrandt en Gerrit Dou. Jan Steen is tevens geboren en gestorven in Leiden. Van hem is de uitdrukking 'een huishouden van Jan Steen' afkomstig. Heeft u soms ook een huishouden van Jan Steen? Een schoonmaakster kan veel schoonmaaktaken van u uit handen nemen.

Schoonmaakster in Leiden voor € 13,50

De vergoeding voor een schoonmaakster in Leiden bestaat uit een eenmalig bemiddelingsbedrag en het uurloon van de schoonmaakster. Het eenmalige bemiddelingsbedrag is het bedrag dat u betaalt voor het vinden van een passende schoonmaakster. Tevens ontvangt u hiervoor een jaar lang garantie op uw schoonmaakster in Leiden. Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 13,50 all-in. Hier komen dus geen kosten bij zoals bijvoorbeeld vakantiegeld. Dit bedrag betaalt u aan de schoonmaakster.

Schoonmaakster in Leiden gezocht

Om eenvoudig en snel een schoonmaakster in Leiden te krijgen, kunt u zich inschrijven via ons inschrijfformulier. Aan de hand van uw wensen zoeken wij een match met een schoonmaakster in Leiden. U ontvangt contactgegevens zodra er een match gemaakt is. Nu kunt u contact opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. Indien de schoonmaakster u bevalt, kan deze direct beginnen met werken bij u. Wij zoeken een andere schoonmaakster voor u als er geen klik is, dit is onze garantie.

Schoonmaakster Leiden aanvragen


Beschikbare schoonmaaksters Leiden: