Tips voor het huishouden

Je bent op zoek naar de beste schoonmaaktips om je huis tip top in orde te houden. Dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben de beste tips voor je huishouden. Lees snel verder en ontdek hoe je je huis nóg schoner krijgt met onze schoonmaaktips.

Schoonmaaktips vlekken verwijderen

Een vlek is zo gemaakt. Gelukkig zijn er schoonmaaktips voor bijna alle vlekken. Lees snel verder en ontdek hoe je vlekken verwijdert.

Tips voor het huishouden: de was

De was is nooit klaar. Ook al heb je net een was gedraaid, de wasmand is nooit lang leeg. Lees hier handige tips om de was zo goed mogelijk te doen.

Wasmachine schoonmaken

Het schoonmaken van de wasmachine draagt bij aan een schone was. Wij geven 4 handige tips om je wasmachine schoon te maken.

Schoonmaaktips voor schoonmaakmiddelen

Iedereen heeft een eigen voorkeur als het aankomt op schoonmaakmiddelen

Schoonmaaktips voor zilver

Zilver moet stralen. Dat betekent wel dat je het goed moet onderhouden. Lees hier de beste schoonmaaktips voor het reinigen van zilver.

Schoonmaaktips voor de matras

Het matras wordt vaak vergeten tijdens de reguliere huishoudelijke taken. Toch is het belangrijk om je matras regelmatig goed schoon te maken. Je leest hier alles over het schoonmaken van je matras.

Glascorrosie verwijderen

Je mooie glazen kunnen beschadigd raken, waardoor ze bevuild worden met witte aanslag. Lees hoe je glascorrosie kunt voorkomen en verwijderen.

Senseo ontkalken

Door kalk in het water raken de leidingen van je Senseo verstopt. Je moet elke twee maanden de Senseo ontkalken. Wij geven je 2 makkelijke manieren om snel de Senseo te ontkalken.

Schimmel verwijderen

Schimmel in de badkamer verwijderen is belangrijk om schade aan jouw huis en aan jouw gezondheid te voorkomen. Lees hier 5 manieren om effectief schimmel te verwijderen.

E-books met tips voor het huishouden

Ikzoekeenschoonmaakster.nl heeft enkele handige e-books boordevol tips voor het huishouden. Voor iedere ruimte hebben we een e-book met bijpassende schoonmaaktips. Kortom: met onze gratis e-books heb je dé schoonmaakhandleiding voor je hele huis!