Tips voor het huishouden

U bent op zoek naar de beste schoonmaaktips om uw huis tip top in orde te houden. Dan bent u hier aan het goede adres. Wij hebben de beste tips voor uw huishouden. Lees snel verder en ontdek hoe u uw huis nóg schoner krijgt met onze schoonmaaktips.

Schoonmaaktips vlekken verwijderen

Een vlek is zo gemaakt. Gelukkig zijn er schoonmaaktips voor bijna alle vlekken. Lees snel verder en ontdek hoe u vlekken verwijdert.

Tips voor het huishouden: de was

De was is nooit klaar. Ook al heeft u net een was gedraaid, de wasmand is nooit lang leeg. Lees hier handige tips om de was zo goed mogelijk te doen.

Wasmachine schoonmaken

Het schoonmaken van de wasmachine draagt bij aan een schone was. Wij geven 4 handige tips om uw wasmachine schoon te maken.

Schoonmaaktips voor schoonmaakmiddelen

Iedereen heeft een eigen voorkeur als het aankomt op schoonmaakmiddelen

Schoonmaaktips voor zilver

Zilver moet stralen. Dat betekent wel dat u het goed moet onderhouden. Lees hier de beste schoonmaaktips voor het reinigen van zilver.

Schoonmaaktips voor de matras

De matras wordt vaak vergeten tijdens de reguliere huishoudelijke taken. Toch is het belangrijk om de matras regelmatig goed schoon te maken. U leest hier alles over het schoonmaken van de matras.

Glascorrosie verwijderen

Uw mooie glazen kunnen beschadigd raken, waardoor ze bevuild worden met witte aanslag. Lees hoe u glascorrosie kunt voorkomen en verwijderen.

Senseo ontkalken

Door kalk in het water raken de leidingen van uw Senseo verstopt. U moet elke twee maanden de Senseo ontkalken. Wij geven u 2 makkelijke manieren om snel de Senseo te ontkalken.

Schimmel verwijderen

Schimmel in de badkamer verwijderen is belangrijk om schade aan uw huis en aan uw gezondheid te voorkomen. Lees hier 5 manieren om effectief schimmel te verwijderen.

E-books met tips voor het huishouden

Ikzoekeenschoonmaakster.nl heeft enkele handige e-books boordevol tips voor het huishouden. Voor iedere ruimte hebben we een e-book met bijpassende schoonmaaktips. Kortom: met onze gratis e-books heeft u dé schoonmaakhandleiding voor uw hele huis!

Geniet ook van het gemak van een schoonmaakster in huis

Net als 14.865 andere huishoudens


  • Een schoonmaakster voor € 13,50 per uur
  • Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Fonds bij schade door hulp
  • Een vervangende hulp