Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Bussum op 23-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Lisa is very nice! Good cleaneršŸ˜

Door uit Oegstgeest op 23-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

ik raad het niet aan, de kandidaten die komen zijn onbetrouwbaar, het afspraak afzeggen op het laatste moment, niet verschijnen zonder van te tevoren dat aan te geven. ik ben echt niet blij! ik vraag me af wat soort voor afspraken jullie maken met de schoonmaaksters?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Hippolytushoef op 23-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel gereageerd op mijn verzoek en binnen een paar dagen contact met Schoonmaakster

Door uit Zwijndrecht op 16-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel gegevens van de schoonmaaksters ontvangen

Door uit Rijsenhout op 15-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super snel een goede hulp en prima communicatie

Door uit Hoogvliet Rotterdam op 15-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Marie-lis weet van aanpakken. Durft ook te vragen of te zeggen als ze iets wil. Dit als er bijv iets niet in orde is qua schoonmaakartikel. Daar hou ik van.

Door uit Maarssen op 15-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

de schoonmaaksters voldoen niet aan verwachtingen..de eene was 17(!!) en de andere maakt schoon zonder water (!!) een beetje schoonmaakmiddel spuite en wrijven is geen schoonmaken. daarnaast deed ze 3 uur over de keuken en de woonkamer...en ons huis is echt alles behalve vies of niet opgeruimd..

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat wij niet hebben voldaan aan uw verwachting. Wij kunnen alleen rekening houden met uw eisen en criteria als u deze duidelijk aan ons doorgeeft. Wij betreuren dat de kwaliteit van het schoonmaken u niet beviel echter valt dit onder onze garantie; Mocht de kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beƫindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor u. Dit is de garantie die wij u bieden. Wij hopen dat u inmiddels een hulp heeft die wel voldoet aan uw eisen.

Door uit Groningen op 14-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Eerder goede ervaring gehad. Maar toen ik nu aan gaf mijn opdracht voor het zoeken in te trekken dacht ik daarmee geuit te hebben geen gebruik van de dienst te willen maken. Dit ook per mail aangegeven. Echt er bleven maar facturen gestuurd worden. Blijkt dat als je de opdracht intrekt en ook aan geeft in de toekomst dit niet te willen gebruiken, het abonnement gewoon door loopt. Zal vast ergens in de kleine lettertjes staan, maar klant onvriendelijk is het zeker. Koste me meerdere mails en twee facturen voordat het me duidelijk was.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat het voor u niet duidelijk was dat het een jaarabonnement betrof, dit is namelijk gewoon te lezen op onze website. Tevens is dit u meerdere malen getoond tijdens uw inschrijving en het indienen van de aanvraag.

Door uit Rijswijk op 12-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er was heel snel een schoonmaakster gevonden. Ik was in eerste instantie een beetje huiverig omdat het een buitenlandse vrouw was die niet al te goed nederlands sprak. Maar mijn eerste ervaringen met haar zijn erg goed en ze begrijpt precies wat ik door haar gedaan wil hebben.

Door uit Reduzum op 07-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik raad aan je niet in te schrijven voor deze site. Ze leveren alleen gegevens, en dan krijg je kandidaten voorgesteld die nergens op reageren. De belofte dat je een schoonmaakster krijgt, kan niet worden waar gemaakt. Als je dan aangeeft, dat je dan liever geen abonnement hebt, zit je vervolgens vast aan een abonnement, terwijl je nergens voor hebt getekend en moet je dat afbetalen. Gemakkelijk verdienen zo.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij betreuren dat dit uw ervaring is met onze dienstverlening, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Op de website staat duidelijk dat een jaarabonnement betreft, tevens word dit tijdens aanmelding meerdere malen getoond en word er zelfs gevraagd om een digitaal akkoord.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!