Schoonmaakster in Almelo

Schoonmaakster gezocht in Almelo

Almelo heeft een rijke geschiedenis, die terugvoert naar de Middeleeuwen. Het 'Huis Almelo' dat vandaag de dag nog steeds bestaat, dateert zelfs uit 1236. Daarnaast heeft de textielindustrie een belangrijke rol gespeeld rond 1900, de landhuizen en villa's in Almelo zijn vooral in bezit geweest van textielbaronnen.

Niet iedereen kan zich de luxe van een landhuis veroorloven. De luxe die wij u bieden is echter wel heel betaalbaar, en vooral erg welkom.

Een schoonmaakster in Almelo voor € 12,50

Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 12,50. U betaalt het bedrag zelf aan de schoonmaakster Almelo. Hiernaast sluit u een schoonmaak abonnement af waarvoor u maandelijks € 8,99 betaalt. 

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Schoonmaakster werkzaamheden
De schoonmaakster voert schoonmaaktaken uit in en rondom uw woning. U kunt zelf aangeven hoe vaak en voor hoeveel uur u wilt dat de schoonmaakster langs komt. In overleg met de schoonmaakster kunt u afspraken maken over het tijdstip en de wijze van uitbetaling. Wij koppelen u aan een schoonmaakster die voldoet aan de door u opgegeven eisen en die zelf woonachtig is in Almelo.

Direct een schoonmaakster aanvragen

Beschikbare schoonmaaksters in Almelo:

Aan het werk als schoonmaakster? Schrijf je dan hier in.