Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Sliedrecht op 13-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een schoonmaakster gevonden

Door uit Bolsward op 06-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Te duur per uur voor meisje van 18 zonder enige ervaring. Jullie drijven de prijs onnodig op en wij zijn er snel klaar mee. Je moet diversificeren want dit model gaat niet werken, daar komen mensen snel zelf achter namelijk, is erg transparant wat iemand doet

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij berekenen een vast en laag tarief voor €12,50 per uur. Dit is het minimum. Uiteraard zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u indien u niet tevreden bent over de hulp.

Door uit Breda op 05-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het duurde behoorlijk lang voordat wij uberhaupt een kandidaat hebben ontmoet. Steeds werd ons iemand voorgesteld, maar pas de 6e kandidaat kwam daadwerkelijk kennis maken. Met de rest kregen we geen contact of weigerde zelfs om langs te komen voor een kennismaking. Wij vragen ons af hoe jullie je voorselectie doen en welke afspraken jullie maken met kandidaten.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Goirle op 05-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Weken wachten op een zgn. Geschikte kandidaat, die dan alleen ‘s avonds en in het weekend kan werken. Ik noem dit geen match en wel hele slechte dienstverlening. Waar ik dan ook nog voor moet betalen, ik heb spijt dat ik hier ben ingetrapt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Het is van belang dat u in uw aanvraag al uw wensen en eisen heeft vermeld staan, waaronder ook de momenten dat u verwacht dat de hulp bij u komt. Alleen dan kunnen wij hier rekening mee houden. Er zijn namelijk ook opdrachtgevers die juist de hulp in het weekend of avond wensen. Indien u dan uw wensen/eisen niet heeft vermeld over de beschikbaarheid van de hulp, dan kan het voorkomen dat wij een hulp voorstellen die dan toch niet passen voor u blijkt te zijn.

Door uit Haarlem op 02-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op tijd, aardig en vriendelijk. Duidelijk nederlands communicatie. En erg schoon.

Door uit Loosdrecht op 02-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Verschrikkelijke dienst. Iedereen afgeraden om dit te gebruiken. Bestand staat vol met jonge meisjes die of niet op komen dagen of waarbij het overkomt alsof ze nog nooit hun eigen kamer hebben schoongemaakt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Rotterdam op 01-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vandaag voor het eerst gewerkt. Ben er zeer tevreden over.

Door uit Rotterdam op 30-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Super slecht!! Ik had me aangemeld en direct afgemeld! Maar werd gedwongen te betalen! Ook al had ik geen gebruik gemaakt van de service!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u dat op deze wijze heeft ervaren. Onze factuur heeft betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen. Mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor u. Dit is de garantie die wij u bieden. Als u geen vervangende hulp wenst dient u de factuur wel te voldoen, aangezien wij kosten gemaakt hebben tijdens onze zoektocht.

Door uit op 30-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Helaas is een abonnement afgedwongen maar er is nooit een schoonmaakster gevonden, wel een telefoonnummer gegeven maar er werd niet gereageerd. Ik mocht niet opzeggen en moet wel betalen. Klacht lopen bij de consuwijzer hierover.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig om te zien dit u dit op deze wijze heeft ervaren. Onze factuur heeft betrekking op het leveren van gegevens van een kandidaat. Dit is de reden dat u de factuur ontvangt na de eerste keer dat u gegevens van een kandidaat heeft ontvangen. Mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor u. Dit is de garantie die wij u bieden. Als u hier geen gebruik van wenst te maken betekend dat helaas niet dat u eenzijdig van onze overeenkomst kunt afzien.

Door uit Almere op 29-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reacties, vriendelijk personeel, indien verandering snelle anticipatie.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!