Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Doetinchem op 02-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik kan nog niet oordelen ik ben pas bij jullie maar jullie maken snelle service daar ben ik blij mee

Door uit Hoogeveen op 01-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en goed

Door uit Delft op 30-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Alle schoonmakers komen uiteindelijk niet. Ze zeggen af, of komen niet opdagen en antwoorden niet meer op mijn belletjes/berichten. Er zijn nu in totaal 7 schoonmaaksters aan me voorgesteld via de website, en nog maar een keer is het gelukt iemand te laten komen om schoon te maken. Zij heeft net ook besloten niet meer te willen komen, dus ik zeg mijn abonnement op

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Almere op 29-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na een aanvraag volgt meestal snel een match.

Door uit Deventer op 28-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super tevreden

Door uit Etten-Leur op 27-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik pribeer myn contract al een maand op te seggrn maar teveegeefd

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. U heeft een mail ontvangen om uw contract af te kopen. Hier heeft u uw akkoord op gegeven. Hiermee is uw abonnement al stopgezet.

Door uit Oudenbosch op 26-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijke site, snelle reactie

Door uit Zeist op 25-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Helder en snel.

Door uit Berlicum op 23-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Duurt lang voordat ik een match kreeg. Wil nu contact en dat kan alleen via een formulier erg jammer

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Echter hebben wij u steeds binnen enkele dagen een hulp voorgesteld. Op dit moment bent u ook nog gekoppeld aan een hulp. Indien deze stopt of u zoekt een nieuwe hulp, dan dient u dit door te geven via uw account, anders kunnen wij ook niet voor u verder zoeken. Verder zijn wij op werkdagen gewoon via e-mail te bereiken, dit hoeft dus niet via een formulier.

Door uit Eindhoven op 21-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service en goede kwaliteit

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!