Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Alphen aan den Rijn op 01-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben erg tevreden met het schoonmaak werk en de handigheid qua factuur verzending!

Door uit Middelburg op 01-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

We zijn tevreden met de snelle en correcte manier van werken.

Door uit Rozenburg op 30-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Alles is best wel duidelijk. Je hebt verder geen begeleiding nodig op de site. Hoewel, mijn eerste indruk qua contact was iets minder. Ik verwachtte toch meer opvolging tot de eerste contact met de schoonmaakster was gemaakt. Ik werd gefactureerd voordat zij hier was geweest. Was wel snel opgelost toen ik het aangaaf.

Door uit Deventer op 27-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wij hebben vijf keer een schoonmaakster toegewezen gekregen, die geen van allen zijn komen opdagen voor hun afspraak. Toen ik de diensten van 'ikzoekeenschoonmaakster'wilde beƫindigen moest ik nog allerlei kosten betalen. Voor niet geleverde diensten! Het is je reinste oplichting.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig om te zien dat u dit zo ervaren heeft, de kosten die u ons betaald zijn voor het zoeken naar een hulp. Dit proces hebben wij 5 keer afgerond, hierdoor zijn er kosten ontstaan. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken die ook daadwerkelijk aansluit bij uw aanvraag. Het is natuurlijk altijd mogelijk om aanvullende eisen en wensen te stellen aan uw aanvraag om zo de perfecte match te kunnen maken. Daarnaast zijn wij sterk afhankelijk van de hulpen in uw buurt.

Door uit Leidschendam op 26-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Barbora is a very pleasant lady. She works very hard and well.

Door uit Sint Maartensvlotbrug op 26-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Meer betaald dan dat er hulp in huishouding is geweest. Interieurverzorgster komt niet opdagen en daarna duurt het lang tot er vervanging komt. 26 augustus is de enige keer geweest dat er iemand heeft schoongemaakt. 3 november begint hopelijk iemand die wel komt opdagen. Ondertussen moet je het abonnement betalen..... regelmatig contact gehad maar wij zijn totaal niet te spreken over dit bedrijf, we hebben het onze kennisen/vrienden/familie afgeraden

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Steggerda op 22-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie op mijn verzoek om een schoonmaakster te vinden waarna jullie bijna binnen 24 uur een schoonmaakster hadden gevonden. Ze woont ook nog lekker in de buurt.

Door uit Geldrop op 21-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Heb er vervelende ervaring mee. Krijg personen aangeboden wat niet overheen komt met mijn verzoek. Heb tot heden nog maar 2 personen aangeboden gekregen en alle 2 niet op gereageerd omdat ik pas echt serieus reageer op de juiste gepaste persoon naar onze aanvraag en ik wil absoluut geen mail ontvangen van jullie werkster wie ik totaal niet ken.. Ik vindt dat jullie hier laconiek mee omgaan. Het wordt dadelijk tijd voor mij dat ik met al deze mailtjes na een deskundige jury naar toe stap. En het laat uitzoeken (radar) Zo ga je niet met mensen om. Hoop dat jullie met mij mee denken naar een goede oplossing voor beidde partijen Vriendelijke groet Ineke

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig om te zien dat u onze dienstverlening als vervelend ervaart. Graag ontvangen wij dan een duidelijke motivatie waarom u deze personen niet als serieus aanschouwt zodat wij hier in de toekomst rekening mee kunnen houden. Wij kunnen hier alleen rekening meehouden als wij volledig op de hoogte zijn van uw eisen, en u de voorgestelde hulp afwijst.

Door uit Bloemendaal op 19-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zeer slechte ervaring met een software systeem. Site is misleidend. Er komt geen mens aan te pas. Ik heb binnen 14 Dagen dear overeenkomst herroepen en toch moet ik allerlei kosten betalen. Geen idee waarvoor aangezien ze geen kosten voor mij gehad hebben. Software doet alles en is niet eens ingesteld aangezien die je aanvraag niet eens symantisch kan beoordelen. Ik zeg je meld je niet aan. Ze willen geld terwijl ze niet eens aan hun misleidende beloftes van de site kunnen voldoen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Spijtig dat u er zo over denkt, echter komt er zeker wel personeel aan te pas bij het zoeken. Zodra wij uw zoekopdracht ontvangen, controleren wij deze en benaderen wij de hulpen uit uw omgeving of zijn beschikbaar zijn voor uw opdracht en aan uw eisen kunnen voldoen. Indien wij meerdere reacties ontvangen van beschikbare hulpen, kiezen wij de meest geschikte hulp uit alle reacties en deze stellen wij vervolgens aan u voor. Op dat moment gaat ook uw jaarabonnement in. Dit wordt ook duidelijk op de website vermeld, kosteloos annuleren is dan ook niet meer mogelijk, daar wij tijd en kosten hebben gestoken in het zoeken naar een hulp. Hiermee bent u ook akkoord gegaan alvorens u uw zoekopdracht hebt ingediend.

Door uit 's-Hertogenbosch op 16-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slechte ervaring. Meerdere kandidaten niet komen opdagen op afspraken of geen contact mee te krijgen. Daarom service afgezegd en zelf op zoek gegaan naar een schoonmaakster. maar ik moest alsnog de kosten betalen. Waardeloos!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u zo'n slechte ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. De voorwaarden zoals onder andere de kosten en duur van het abonnement staan duidelijk weergegeven op onze website, wij betreuren dat dit niet duidelijk was voor u.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!