Schoonmaakster in Ede

Ik zoek een schoonmaakster in Ede

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3196 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Ede is centraal gelegen in Nederland en beschikt over een rijke geschiedenis, hoewel de blik gericht is op de toekomst. Er worden veel wijken bijgebouwd, pleinen en straten worden gerenoveerd.

Net zoals onderhoud in straten en op pleinen belangrijk is, is dit ook het geval in woningen. Bij verwaarlozing kunnen deze namelijk snel vies worden. U kunt dit voorkomen door een schoonmaakster aan te nemen. Tegenwoordig zijn man en vrouw vaak beiden aan het werk en een hulp in de huishouding kan dan wenselijk zijn.

Via deze website kunt u een schoonmaakster aanvragen die wordt geselecteerd aan de hand van de eisen die u opgeeft. Dit kunt u doen wanneer u een aanvraag indient.

Vergoeding schoonmaakster
De schoonmaakster ontvangt € 13,50 per uur. Hier zit alles bij inbegrepen, er komen dus geen toeslagen meer bovenop.

Bemiddelingsbedrag en garantie
U betaalt voor de bemiddeling een eenmalige bedrag zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar kandidaat die voldoet aan de door u opgegeven eisen.
Wij bieden u daarbij gratis een jaar garantie. Dit houdt in dat wanneer de schoonmaakster toch niet helemaal voldoet aan de verwachtingen, wij gratis voor u op zoek gaan naar een kandidaat die uw schoonmaakster kan vervangen.

Schoonmaakster aanvragen
Wil je aan het werk als schoonmaakster? Kijk dan op de website 'Ik zoek een zorgzame bijbaan'