Schoonmaakster in Ede

Ik zoek een schoonmaakster in Ede

Schoonmaakster gezocht in Ede? Ikzoekeenschoonmaakster.nl vindt voor u een geschikte huishoudelijke hulp. Bekijk nu de voordelen van een schoonmaakster in Ede.

Schoonmaakster gevraagd in Ede?

Ede is centraal gelegen in Nederland en beschikt over een rijke geschiedenis, hoewel de blik gericht is op de toekomst. Er worden veel wijken bijgebouwd, pleinen en straten worden gerenoveerd.

Net zoals onderhoud in straten en op pleinen belangrijk is, is dit ook het geval in woningen. Bij verwaarlozing kunnen deze namelijk snel vies worden. U kunt dit voorkomen door een schoonmaakster aan te nemen. Tegenwoordig zijn man en vrouw vaak beiden aan het werk en een hulp in de huishouding kan dan wenselijk zijn.

Via deze website kunt u een schoonmaakster aanvragen die wordt geselecteerd aan de hand van de eisen die u opgeeft. Dit kunt u doen wanneer u een aanvraag indient.

Een schoonmaakster in Ede voor € 12,50

Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 12,50. U betaalt het bedrag zelf aan de schoonmaakster Ede. Hiernaast sluit u een schoonmaak abonnement af waarvoor u maandelijks€ 8,99 € 5,99 betaalt. 

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratisSchoonmaakster aanvragen
Wil je aan het werk als schoonmaakster? Kijk dan op de website 'Ik zoek een zorgzame bijbaan'