Schoonmaakster in Leeuwarden

Ervaringen Waardering: 8,0

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 2884 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Ljouwert, de hoofdstad van Friesland, dat al bestaat sinds de Romeinse tijd en sindsdien alleen maar is gegroeid en zich heeft ontwikkeld. Typerend voor Leeuwarden zijn de gezellige grachten, de oude maar ook moderne gebouwen, monumenten en architectuur zoals de Oldehove, De Waag van Leeuwarden en de oude apotheek. De slogan 'Kijk, dat is 't mooie van Leeuwarden!’ is dus ook terecht gekozen.

Schoonmaakster Leeuwarden

Woont u in deze mooie stad en bent u op zoek naar een geschikte schoonmaakster die hier tevens woonachtig is? Dan kunnen wij u van dienst zijn. U kunt bij ons een aanvraag voor een schoonmaakster indienen, zodat wij voor u op zoek kunnen gaan naar een schoonmaakster die voldoet aan de door u opgegeven wensen. U kunt deze wensen opgeven zodra u zich hebt ingeschreven.

Voordelen ikzoekeenschoonmaakster:

  • U wordt gekoppeld aan een schoonmaakster die voldoet aan de door u opgegeven wensen. Bent u toch niet tevreden? Dan zoeken wij gratis voor u naar een vervangster;
  • De schoonmaakster komt op tijden dat het u uitkomt;
  • De schoonmaakster voert schoonmaaktaken uit die u opgeeft;
  • De schoonmaakster is zelf woonachtig in Leeuwarden;
  • U ontvangt een jaar lang garantie;
  • Wij werken volgens een legale werkwijze.

Kijk, dat is’t mooie van Ikzoekeenschoonmaakster!

Schoonmaakster Leeuwarden aanvragen


Vergoeding schoonmaakster

De schoonmaakster ontvangt per gewerkt uur € 13,50. U kunt deze vergoeding zelf aan de schoonmaakster uitbetalen. Er komen geen toeslagen bovenop.


Bemiddeling

Voor de bemiddeling vragen wij een eenmalig bemiddelingsbedrag. Hier zit de garantie van een jaar tevens bij inbegrepen.


Beschikbare schoonmaaksters Leeuwarden: