Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Gelselaar op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Vlot in contact gebracht met mensen die aan de slag willen in de schoonmaak. hier zelf kennis mee gemaakt en gekeken met wie een 'klik' is. De bijkomende administratieve zaken lopen prima. Zowel de schoonmaakster als ik zijn blij!

Door uit Vlaardingen op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik vind het niveau van de schoonmaakster over het algemeen niet heel goed. Communicatie is vaak slecht en het duurt even voordat er een juiste kandidaat zich aanbied

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Elke hulp is natuurlijk anders en heeft andere ervaring, ook geven wij beginners een kans. Om deze reden is het van belang dat u goed aangeeft wat uw wensen en eisen zijn, om een passende hulp voor te stellen.

Door uit Putten op 27-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zeer slechte service en geen schoonmaker gevonden, wel moeten betalen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend dat u dit zo ervaart. U heeft uzelf bij ons ingeschreven en een zoekopdracht ingediend. Alvorens van het indienen van de zoekopdracht hebben wij u op de hoogte gebracht van onze voorwaarden en kosten. Hiermee bent u akkoord gegaan. Naar aanleiding van uw zoekopdracht zijn wij opzoek gegaan naar een hulp en u een hulp voorgesteld. Voor deze zoektocht brengen wij eenmalig bemiddelingskosten in rekening. U krijgt hiervoor een jaar garantie terug. In dit jaar kunnen wij zonder extra kosten voor u verder zoeken

Door uit Nederweert-Eind op 27-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ze vragen geld voor een misleidende bemiddeling. Ga nooit met ze in zee!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Onze werkwijze staat op onze site. Alvorens u de aanvraag via onze website kunt indienen gaat u akkoord met de voorwaarden. Zodra er sprake is van het leveren van gegevens van een potentiële kandidaat berekenen wij kosten voor bemiddeling. We vinden het dan ook erg jammer dat u er een negatieve ervaring heeft.

Door uit Leeuwarden op 26-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed en betrouwbaar

Door uit Amsterdam op 26-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na een paar vervelend ervaringen keek ik er naar uit om een professionele tussenpersoon in te schakelen in mijn zoektocht naar een goede hulp. Ondanks dat je veel vereisten opgeeft, voldoet de hulp die ze je toesturen daar niet aan. Ook heeft de hulp in kwestie een kast van mij onherstelbaar beschadigd. Toen ik hierover contact zocht kreeg ik een afstandelijke, zakelijke benadering. Ook geven ze geen geld terug en vergoeden geen schade. IK raad ze een menselijke maat aan. Voor nu is het een onprofessionele organisatie die gemakkelijk 30 euro vraagt voor bemiddelingskosten. Absolute afrader.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u een minder goede ervaring heeft met een van onze hulpen. Indien een van onze hulpen bij u aan de slag gaat en schade veroorzaakt dan kunt u dit verhalen bij uw eigen aansprakelijkheidsverzekering. Onze hulpen zijn hier niet standaard voor verzekerd. Wij berekenen de eenmalige bemiddelingskosten voor de zoektocht naar een kandidaat. Uiteraard proberen wij u een goede service te bieden en vinden het jammer dat u onze dienst zo negatief heeft ervaren.

Door uit Hengelo op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Een (onbekende) schoonmaker zoeken via deze dienst geeft een geruststellend gevoel, want: *Je laat toch een vreemde in je huis, via deze dienst is er toch iets meer een gevoel van betrouwbaarheid *alles rond belastingen is geregeld

Door uit Iens op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De matching is niet goed, het lijkt alsof de vraag niet goed gelezen wordt, vervolgens wordt de vraag uitgezet in de omgeving waarbij ook degene die bij ons werkte en heeft opgezegd ook de vraag kreeg, eerste reactie bleek een studente zinder ervaring die alleen in het weekend kon, tweede een 61 jaar oude vrouw, veel te zwaar, die moeite had met traplopen..

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Uiteraard lezen wij met aandacht uw aanvraag. En doen zoveel mogelijk ons best een goede matcht te maken. Wij proberen al onze hulpen een kans te geven en vinden het jammer dat het niets is geworden met de hulp. Uiteraard kunt u aanvullende eisen/wensen stellen aan uw aanvraag. Wij zoeken dan de perfecte hulp voor u.

Door uit Vught op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste persoon was niet betrouwbaar. Hij heeft nog altijd mijn sleutel niet teruggegeven. Is één keer geweest en toen nooit meer. Ying-Care, die nu bij me werkt, doet het hartstikke goed.

Door uit Willemstad op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De schoonmaakster is onvoldoende op de hoogte van de gang van zaken. Zo weet zij niks van een arbeidscontract, maar zij kan ook haar uren niet invullen. Wanneer ik dit aankaart wordt telkens gezegd dat dit niet zou moeten kunnen. Het probleem wordt echter steeds weer bij mij neergelegd, in plaats van dat men contact opneemt met de schoonmaakster.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij informeren onze hulpen over de werkwijze. Daarnaast doen wij ook een opvolging van uren.Echter is het wel handig om ook zelf de hulp hierop aan te spreken als opdrachtgever. En de hulp uit te betalen nadat u de factuur van de gewerkte uren heeft gehad.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!