Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Hillegom op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

flinke discussie gehad over factuur met het bedrijf gelukkig opgelost

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij doen ons best een goede service aan u te leveren. Daar waar wij kosten maken u te kunnen voorzien zijn we genoodzaakt deze kosten bij u in rekening te brengen. U heeft immers wel gegevens geleverd gekregen van een potentiële kandidaat. Daarnaast blijven we voor u opzoek indien het er geen klik is of de kandidaat er onverhoopt vanaf ziet.

Door uit Amsterdam op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Helaas had ik niet meteen een match bij deze instellng. De eerste schoonmaakster kwam niet op de gemaakte afspraak, de 2 e was volgeboekt, en de 3 e sprak geen Nederlands. Ik heb nu een prima schoonmaakhulp. Voor mij zijn betrouwbaarheid en op tijd komen erg belangrijk.

Door uit Zeewolde op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij hebben via dit platform onze geweldige hulp in de huishouding gevonden. De eerste match was raak, dus wij kunnen niet anders zeggen: top!

Door uit Reeuwijk op 01-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Helaas gaat Tarsiga wat anders doen. Na de teleurstellende voorstellen en de hernia van Marga blijft er geen positief gevoel over.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen. De feedback is echter bedoelt voor onze website en niet de hulp, wenst u dat wij deze feedback alsnog online plaatsen? Wij vinden het uiteraard erg vervelend dat de hulp bij u stopt. Via uw account kan het contract worden stopgezet en kunnen wij voor u verder zoeken.

Door uit Almere op 30-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Onze 1e match was gelijk raak. Wat een topper hebben we!

Door uit Blaricum op 30-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik ben tevreden, maar transperantie kan beter

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Onze werkwijze staat beschreven op onze site. Uiteraard streven we er naar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Door uit Rijswijk op 29-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

We hebben via de site al twee keer een fantastische schoonmaakster gevonden. De eerste ging helaas verhuizen waardoor ze niet kon komen. We kregen toen een nieuw aanbod, binnen de garantie.

Door uit Deventer op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb twee schoonmaaksters aangeboden gekregen en voor ze konden beginnen ging het al mis. De ene had toch een andere baan de andere zei de afspraak af. Ik heb niet de indruk dat het gescreende schoonmaaksters zijn.Ondertussen heb ik een schoonmaakster gevonden via de kaartjes van de AH en voor niets geld betaald voor bemiddeling...

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij bieden u een jaar garantie waarin wij zonder extra kosten verder kunnen zoeken.

Door uit Houten op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Over het algemeen ben ik tevreden met de schoonmaaksters, maar helaas zijn ze vaak maar voor relatief kortere tijd beschikbaar omdat ze een andere opleiding gaan doen. Ik heb ook wel eens een negatieve ervaring gehad toen ik een nieuwe schoonmaakster zocht en ik appjes kreeg van iemand die achteraf een albanees bleek te zijn die met de schoonmaakster meekwam. Beiden bleken helemaal geen Nederlands en zeer gebrekkig Engels te praten. Aan het einde van de kennismaking toen ik het huis had laten zien en wat er moest gebeuren gaf de man aan dat dat echt niet in twee uur kon maar een hele dag werk was. Einde kennismaking en een zeer onprettige ervaring. Daarom zet ik nu als ik een nieuwe schoonmaakster zoek in dat ze Nederlands moet spreken.

Door uit Beltrum op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

reacties waren snel, waarvan wij er met 1 geen afspraak konden maken, en waarvan wij er nu 1 hebben die wij tot nu toe 2 keer hebben moeten vertellen hoe wij het willen hebben...... Was eigenlijk van mening dat als de schoonmaaksters bij jullie staan ingeschrevenen dat ze ook weten wat ze moeten/mogen schoonmaken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. De werkzaamheden kunnen uiteraard per opdrachtgever verschillend zijn. Het is daarom van belang dat u zelf de hulp inlicht over de werkzaamheden die bij u uitgevoerd moeten worden. Iedere opdrachtgever kan hierin andere wensen hebben.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!