Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Jirnsum op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Via dit platform hebben we al jaren een fantastische schoonmaakster.

Door uit Dordrecht op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ervaring is prima maar 1 ding valt op: dat er geen einddatum afgesproken kan worden dat de schoonmaakster via 'Ikzoekeenschoonmaakster.nl' verloopt m.a.w. na een half jaar (of een jaar) zou ik weer opnieuw moeten betalen voor een nieuwe zoektocht naar een schoonmaakster maar ik begrijp dat de schoonmaakster zelf een afdracht van haar loon moet blijven betalen ongeacht hoe lang ze op hetzelfde adres blijft werken. En als het uurloon wordt verhoogd van de werkster, wordt de afdracht aan 'Ikzoekeenschoonmaakster.nl' ook hoger.

Door uit 's-Gravenhage op 23-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste match was binnen een dag binnen. Zij kwam helaas niet op de afspraak, binnen 2 dagen een nieuwe match. Deze keer een goede match. Zeer tevreden. Snel reactie wanneer ik een mail stuur met een vraag. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Door uit Leiden op 23-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Via dit bedrijf een super schoonmaakster gevonden, maar volgens mij was dat meer geluk dan wijsheid. Het komt allemaal erg onpersoonlijk over en alsof je geluk moet hebben met de match. Weet niet zo goed wat de toegevoegde waarde is boven bijvoorbeeld marktplaats. Daarnaast zou ik eigenlijk willen zien dat de schoonmakers betere arbeidsvoorwaarden hebben, de makkelijkste manier is een hogere loon.

Door uit Sint-Michielsgestel op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel goed. Fijn de zelfde persoon t zien

Door uit Zoetermeer op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben erg tevreden met de manier van werken.Zowel naar de klant toe als naar de gene die komt werken.

Door uit Dordrecht op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik geloof dat wij ondertussen 10 gematchte schoonmaaksters, vele uren (aangeven dat je weer een match zoekt, contact leggen, kennismakingsgesprekken, afmelden, mailen), energie en frustratie verder zijn en nu eindelijk na 8/9 maanden hebben we een fijn en betrouwbaar iemand gevonden. Zij komt afspraken na, reageert op berichten en het belangrijkste: ze maakt goed schoon! Anderen reageren niet (meer), komen niet opdagen, maken met de Franse slag schoon, kunnen in een keer voor een paar maanden niet, komen meer dan een uur later dan afgesproken opdagen, werken ineens na 2x teveel en willen stoppen (euh.. dat wist je niet vooraf?), etc etc. Ook op kantoor zijn het niet de slimste medewerksters en begrijpen berichten niet of lezen niet goed. Heeft ons veel tijd en energie gekost om eindelijk een goede match te krijgen. Daar zijn we nu super blij mee.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij bieden u een jaar garantie waarin wij zonder extra kosten verder kunnen zoeken.

Door uit Enkhuizen op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er werd een vriendelijke schoonmaakster gestuurd en er was meteen een klik al maanden zeer tevreden

Door uit Delft op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

vlotte service. Eenvoudig snel gevonden.

Door uit Noordhorn op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Handige betaling per factuur, legaal! En heerlijk als de schoonmaakster is geweest!!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!