Schoonmaakster in Apeldoorn

Ik zoek een schoonmaakster in Apeldoorn

Apeldoorn; de stad omgeven door het groen van de Veluwe en het groen van de stadsparken. De stad van Paleis het Loo en van Centraal Beheer Achmea. De stad die alleen maar blijft groeien. De stad waar mensen op zoek zijn naar een schoonmaakster.

Bent u een inwoner van Apeldoorn en op zoek naar een schoonmaakster? Wij helpen u graag verder. Met ons grote bestand betrouwbare schoonmaaksters, kunnen wij u koppelen aan een schoonmaakster die voldoet aan de door u opgegeven eisen en zelf woonachtig is in Apeldoorn (de eisen kunt u opgeven nadat u zich aangemeld hebt).

Schoonmaakster Apeldoorn aanvragen

Vergoeding

Wanneer u gekoppeld bent aan een schoonmaakster betaalt u de schoonmaakster € 13,50 voor ieder gewerkt uur. U kunt samen met de schoonmaakster afstemmen hoe en wanneer u deze vergoeding uitbetaalt. De vergoeding is inclusief alle bijkomende kosten.

Eenmalig bemiddelingsbedrag
Daarnaast betaalt u een eenmalig bemiddelingsbedrag. Dit bedrag betaalt u pas als wij ook daadwerkelijk een schoonmaakster voor u gevonden hebben die aan de door u opgegeven wensen voldoet. Voldoet de schoonmaakster toch niet aan uw verwachtingen? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar iemand die uw schoonmaakster wil en kan vervangen. U ontvangt deze garantie een jaar lang.

Beschikbare schoonmaaksters Apeldoorn:
Bent u als bedrijf op zoek naar een schoonmaakster? Kijk dan op de website 'schoonmaakster voor bedrijven'.