Schoonmaakster in Groesbeek

Zoekt u een schoonmaakster in Groesbeek?

Groesbeek wordt al vanaf de Romeinse tijd bewoond, zo blijkt uit opgravingen. In Berg en Dal zijn bijvoorbeeld Romeinse potten en pannen gevonden. Goed onderhoud kan ervoor zorgen dat iets lang bewaard kan blijven en lang mee gaat.

Dit geldt ook voor ons interieur. Goed onderhoud kan ervoor zorgen dat interieurstukken veel langer mee gaan. Het is begrijpelijk dat u niet altijd tijd hebt om thuis schoon te maken, zeker niet in de huidige maatschappij, waarin tweeverdieners steeds normaler worden.

Wanneer u een schoonmaakster bij ons aanvraagt, gaan wij op zoek naar een schoonmaakster die voldoet aan de eisen die u hebt opgegeven. Deze eisen kunt u doorgeven zodra u een aanvraag indient.

Garantie

U ontvangt garantie van een jaar. Bent u binnen dit jaar ontevreden over de schoonmaakster? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat.

Schoonmaakster in Groesbeek aanvragen

Vergoeding:

De vergoeding die de schoonmaakster ontvangt is € 13,50 per uur. Hier komt niets meer bovenop. Daarnaast betaalt u voor de bemiddeling een eenmalig bedrag. Bovengenoemde garantie zit hierbij inbegrepen.