Schoonmaakster in Druten

De geschiedenis van Druten brengt ons ver terug in de tijd. Er is niet veel meer bekend, hoewel men wel weet dat Druten erg welvarend was, er grote kerken werden gebouwd en sommige dorpen groter waren dan dat ze nu nog zijn.

Woont u in Druten, Afferden, Deest, Horssen of Puiflijk en bent u op zoek naar iemand die uw huis zo nu en dan een schoonmaakbeurt geeft? Dan kunnen wij u verder helpen. Wij beschikken over een groot bestand met schoonmaaksters, waardoor we altijd iemand kunnen koppelen aan u die tevens in (gemeente) Druten woont.

Schoonmaakster
De schoonmaakster wordt geselecteerd op basis van de eisen die u opgeeft. Deze eisen kunt u doorgeven aan ons op het moment dat u zich inschrijft.

Schoonmaakster Druten aanvragen


Vergoeding schoonmaakster
:
De schoonmaakster ontvangt een vergoeding van € 13,50 per uur. Hier zit alles bij inbegrepen, er komt dus niets meer bovenop dit bedrag.

Bemiddelingsbedrag:
U betaalt het bedrag voor de bemiddeling slechts een maal. U ontvangt daarbij garantie van één jaar. Bent u ontevreden over de schoonmaakster? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervangster.


Beschikbare schoonmaaksters: