Schoonmaakster in Haarlem

Houd u van een schoon huis, maar zou u ook zo graag wat meer vrije tijd overhouden? Dat kan beide! Met een schoonmaakster uit Haarlem kunt u genieten van een schoon huis en meer vrije tijd. Omdat wij van ikzoekeenschoonmaakster.nl weten hoe fijn het is om zekerheid te hebben, geven wij u een jaar garantie op een schoonmaakster uit Haarlem.

Een schoonmaakster in Haarlem voor € 13,50

De kosten van een schoonmaakster in Haarlem bestaan uit twee delen, namelijk:

 • Eenmalige bemiddelingskosten voor onze diensten. Dit bedrag wordt gerekend voor het vinden van een passende schoonmaakster in Haarlem. U krijgt een jaar garantie op de schoonmaakster. Als de schoonmaakster niet bevalt, zoeken wij in de garantieperiode gratis een nieuwe schoonmaakster voor u;
 • Een uurtarief voor de schoonmaakster van € 13,50. Dit bedrag betaalt u rechtstreeks aan de schoonmaakster. Het is een all-in bedrag, er komen dus geen andere kosten bij op. Het is de verantwoordelijkheid van de schoonmaakster om belastingaangifte te doen, hier hoeft u dus niets voor te regelen.

Schoonmaakster in Haarlem aanvragen

Schoonmaakster gezocht Haarlem

Wij gaan graag voor u op zoek naar een schoonmaakster in Haarlem. Vraag een schoonmaakster aan in slechts twee minuten tijd.

 1. Schrijf u gratis in;
 2. Activeer uw account en geef uw voorkeuren aan.

Wij gaan voor u op zoek naar een schoonmaakster in Haarlem die aansluit bij uw voorkeuren. Zodra wij een kandidaat hebben gevonden:

 1. Ontvangt u een mail met de gegevens;
 2. Plant u een kennismakingsgesprek met de schoonmaakster.

Is er sprake van een klik dan kunt u een contract opstellen. De schoonmaakster kan dan direct bij u aan de slag. Is er geen klik? Geen nood. Wij gaan gratis voor u op zoek naar een schoonmaakster in Haarlem die beter bij u past.

Schoonmaakster in Haarlem, de voordelen

Bespaar uzelf een lange zoektocht naar een betrouwbare schoonmaakster! Ikzoekeenschoonmaakster.nl regelt snel en eenvoudig een schoonmaakster in Haarlem. Geniet ook van de volgende voordelen:

 • Een betrouwbare schoonmaakster voor slechts € 13,50 per uur;
 • 87% van de aanvragers vindt binnen drie dagen een potentiële schoonmaakster;
 • Legale schoonmaakster;
 • Afspraken vastgelegd in een contract;
 • Een schoonmaakster met een jaar garantie!

Schoonmaakster in Haarlem zoeken

Beschikbare schoonmaaksters Haarlem

Schoonmaakster in Haarlem aanvragen