Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Almere op 27-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Supersnel iemand gevonden

Door uit Roelofarendsveen op 27-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed

Door uit Reeuwijk op 27-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ze lezen de motivatie niet. Sturen zomaar iets door. De kandidaten zijn of niet bereikbaar of willen naast een 50 uurige werkweek nog even bijbeunen. Echt waardeloos. Er zijn andere sites waar ze minder betaald, betere service krijgt en waar je zelf meer te kiezen hebt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend dat u dit zo ervaart. Echter heeft u bij elke kandidaat die wij voorstellen aangegeven dat het toch niet is wat u zoekt. Hierbij is geen enkele maal opgegeven dat de hulpen onbereikbaar zijn e.d. Wij hebben u vandaag nogmaals een hulp voorgesteld, hopelijk eindigt dit wel in een langdurige samenwerking.

Door uit Aalten op 26-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een naam doorgekregen, maar toen bleek dat diegene niet reageerde op mijn berichten had ik al heel snel een 2e naam doorgekregen. Dit werd uiteindelijk een match. Super!

Door uit Eelderwolde op 26-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ik ben snel geholpen en goede informatie voorziening

Door uit Woerden op 26-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Een jonge dame van 16 die heel wat werk van mij overneemt. Blij mee!

Door uit 's-Gravenhage op 25-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er wordt snel een hulp toegewezen. Ons kennismakingsgesprek was erg fijn en vervolgens kan onze schoonmaakster volgende week al starten!

Door uit Peize op 25-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel geregeld, enkel het contract verhaal wat onduidelijk

Door uit Zwolle op 25-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik zocht een schoonmaakster zonder dat ik er zelf veel rompslomp mee heb. Ik dacht dat gevonden te hebben via IZES. Echter kwam ik toch wat bedrogen uit. Ik betaal 30 euro, maar daarvoor moet ik vrijwel alles nog zelf doen. Zoals het opstellen van een contract. De aanvraag wordt alleen uitgezet onder de schoonmaaksters en dat is het. Graag wilde ik een schoonmaakster met ervaring die ook al wat ouder is. Dit heb ik aangegeven nadat de eerste keer een dame had gereageerd van 21 jaar die als bijbaan schoonmaakt. Nadat ik bovenstaande feedback had gegeven werd mijn aanvraag opnieuw uitgezet. Dit keer reageerde iemand van 19. Nu wil ik niet zeggen dat meiden van 19/21 niet kunnen schoonmaken, het was echter niet wat ik zocht. Daarnaast was het dit zinnetje waardoor ik zeker wist dat ik geen garantie had dat er een échte schoonmaakster in huis kwam: "De kandidaat heeft de Hulp-in-Huis online schoonmaaktraining gevolgd en de toets behaald. Hierdoor beschikt de kandidaat over een goede schoonmaak kennis en bent u verzekerd van een fris en schoon huis." Nogal een uitspraak... dat je door een online cursus de garantie hebt dat je goed kunt poetsen....

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. In uw aanvraag stonden geheel geen eisen wat betreft ervaring of leeftijd, wij hebben hier dan ook geen rekening mee gehouden. Vervolgens leveren wij een voorbeeldcontract waar u gebruik van kunt maken en houden wij ook de administratie voor de gewerkte uren van de hulp bij. Zodat u zelf weinig hoeft te regelen.

Door uit Dordrecht op 25-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

slechte klantenservice

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij horen graag waar u niet tevreden over bent. Wij hebben namelijk 5 hulpen toegewezen, waarbij wij elke keer een afwijzing hebben gekregen met weinig tot geen toelichting. Wij hebben de eerste hulp dezelfde dag voorgesteld, dat u bij ons de opdracht hebt gedaan. Vervolgens geeft u aan geheel geen hulp te hebben ontvangen, daar wij er uiteindelijk zelfs vijf hebben voorgesteld.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!