Schoonmaakster in Aalten

Ik zoek een schoonmaakster in Aalten

Er zijn archeologische vondsten gedaan in Aalten waaruit blijkt dat er in de 8e eeuw huizen stonden op de plek die nu de naam 'Aalten' draagt. Uit de opgravingen blijkt dat de woningen geen boerderijen waren, naar alle waarschijnlijkheid woonden er vooral handwerkslieden in Aalten.

Wat men toentertijd van handwerkslieden verwachtte, verwachten wij nu ook van onze schoonmaaksters: ze moeten betrouwbaar zijn en kwaliteit leveren.

Schoonmaakster
Op deze website kunt een aanvraag indienen voor een betrouwbare schoonmaakster die zelf tevens woonachtig is in (omgeving) Aalten. U kunt bij het doen van de aanvraag uw wensen en eisen opgeven. Wij gaan dan aan de hand van uw eisen op zoek naar een geschikte schoonmaakster.

Vergoeding

Bemiddeling
Wij vragen een eenmalig bemiddelingsbedrag. Wanneer u niet tevreden bent over de schoonmaakster, gaan wij gratis voor u op zoek naar een volgende kandidaat. Deze garantie is een jaar geldig.

Vergoeding schoonmaakster
De schoonmaakster ontvangt daarnaast een vergoeding van € 13,50 per uur. Dit is het bedrag inclusief alle bijkomende kosten. Vakantiegeld is hier tevens bij inbegrepen.

Schoonmaakster Aalten aanvragen


Schoonmaaksters Aalten: