Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Utrecht op 04-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

pas na een lange tijd kwamen wij in contact met iemand. niet telefonisch bereikbaar.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij doen ons best om u zo spoedig mogelijk te kunnen voorzien. Echter zijn wij hierin sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw buurt. Onze hulpen geven dan ook zelf aan of ze beschikbaar zijn voor uw aanvraag. Er kan hier sprake zijn van onmacht of onverantwoordelijk gedrag. Onze excuses hiervoor.

Door uit Bergen op Zoom op 01-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Nog geen ervaring; mevr. Dekkers start de week na de Carnaval :-)

Door uit Tilburg op 27-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Rhenen op 27-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tot nu toe goed!

Door uit Venhuizen op 26-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik wil me account verwijderen maar er staat een factuur open en heb geen gebruik gemaakt van jullie service

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Het is mogelijk van uw aanvraag af te zien. Wij hebben uw aanvraag dan ook gesloten. Echter hebben wij de gegevens vaan meerdere kandidaten aan u aangeboden. Het is dan ook niet mogelijk om u uit te schrijven als de factuur voor de zoektocht nog open staat. We vinden het jammer dat u onze service op deze manier heeft ervaren. We doen ons best om onze opdrachtgevers zo spoedig mogelijk te kunnen voorzien.

Door uit Almere op 25-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

snelle hulp gevonden

Door uit Breda op 25-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vanmorgen ingeschreven en vanmiddag al een geschikte hulp gevonden, gesproken en aangenomen. Top

Door uit Papendrecht op 25-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Kennis gemaakt met Miranda, was gezellig, maar heb nog geen ijk op haar werkzaamheden, ze gaat morgen beginnen

Door uit Loon op Zand op 25-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Dit is alweer de 3e of 4e persoon die ik via ikzoekeenschoonmaakster.nl, hopenlijk wil deze wel gewoon via de site werken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg vervelend om te lezen dat er meerdere malen een hulp naar korte tijd is gestopt. Wij vragen de hulpen alvorens wij deze voorstellen om minimaal een jaar beschikbaar te zijn. En zij gaan hiermee akkoord.Ik zie dat er op dit moment een contract met de laatst voorgestelde hulp. Hopelijk kan deze hulp voor langere tijd naar alle tevredenheid bij u werkzaam zijn.

Door uit Berlicum op 25-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Een handige en snelle weg om een goede schoonmaker / schoonmaakster te vinden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!