Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Landgraaf op 24-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen één dag een match

Door uit Almere op 23-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle service! Nu benieuwd hoe de hulp bevalt.

Door uit Eindhoven op 22-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed

Door uit Tilburg op 21-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen 1 dag antwoord met de contactgegevens van een hulp. Afspraak 2 dagen later en meteen afgesproken volgende week te beginnen. Fijn.

Door uit Vlaardingen op 21-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prima match met Zahra, superleuke vrouw, nu ga ik jullie betalen, zij gaat binnenkort bij mij aan de slag.

Door uit Zonnemaire op 21-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Met de 3de kandidaat eindelijk een afspraak kunnen maken. Maar jullie hebben doorgezocht naar een nieuwe kandidaat voor ons en die is nu naar tevredenheid aan het werk.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Fijn dat er inmiddels iemand bij u aan de slag is! We doen ons best om zo goed mogelijk te controleren voor beschikbaarheid en bereikbaarheid en op het moment dat we u iemands gegevens sturen, hebben ze zelf ook toegezegd. Helaas lukt dit niet altijd direct, maar daarvoor is ook onze garantie.

Door uit Enschede op 20-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

I really appreciated your service and cooperation.

Door uit Maastricht op 20-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

We werden snel gematcht. Het is redelijk duidelijk wat we moeten doen. Afspraak beviel goed, ze gaat volgende week beginnen.

Door uit Amsterdam op 20-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Door uit Roermond op 20-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima geregeld en meteen een schoonmaakster. Nu moet zij hier aan de slag. Dat is een volgende en belangrijke stap.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!