Schoonmaakster IJsselstein

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3191 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

IJsselstein dankt zijn naam aan kasteel IJsselstein, waar vandaag de dag alleen de toren nog van over is. De oorzaak hiervan was verval aan het kasteel waardoor het kasteel in 1887 gesloopt werd.

Leefruimtes kunnen door gebrek aan verzorging snel vervallen. Dit kan ook gebeuren met de woning waarin u leeft. Een schoonmaakster kan dan uitkomst bieden. Op zoek naar een schoonmaakster en woonachtig in IJsselstein? Wij helpen u graag verder.

Wij vinden voor u een schoonmaakster die:

  • Woont in (omgeving) IJsselstein;
  • Bij u aan de slag gaat voor het all-in tarief van € 13,50 per uur;
  • Goed en degelijk werk levert;
  • Werkt wanneer het ú uitkomt;
  • Voldoet aan uw eisen.

Eisen en wensen die u stelt aan uw schoonmaakster kunt u aan ons doorgeven zodra u zich ingeschreven hebt. In uw persoonlijk pagina kunt u de eisen doorgeven en de aanvraag definitief maken.

Niet tevreden?

Bent u toch niet tevreden over de schoonmaakster of hebt u geen klik? Dan zoeken wij kosteloos naar een nieuwe kandidaat. Wij raden aan altijd een kennismaking te plannen met de schoonmaakster, zodat u kunt kijken of de verwachtingen van de samenwerking hetzelfde zijn.

Schoonmaakster aanvragen


Kosten schoonmaakster IJsselstein

Uurloon schoonmaakster: € 13,50 all-in

Bemiddeling: Eenmalige bemiddelingskosten om de basiskosten te dekken. U ontvangt daarbij een jaar garantie, een E-book met tips en een voorbeeldcontract.

 

Schoonmaaksters in IJsselstein