Schoonmaakster in Wijchen

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3210 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

In de eerste paar eeuwen woonden er rijke Romeinen in Wijchen, zo blijkt uit archeologische vondsten. Zulke vondsten kunnen nog lang bewaard blijven, mits deze goed worden onderhouden.

In ons huishouden is hetzelfde van toepassing: meubels en decoraties blijven beter bewaard als ze regelmatig schoongemaakt worden. Het is begrijpelijk dat u niet altijd tijd hebt voor een uitgebreide schoonmaak. Helemaal in de huidige maatschappij lijkt het steeds lastiger te worden het huishouden bij te houden.

Schoonmaakster aanvragen
Wij hebben voor u de oplossing; bij ons kunt u een schoonmaakster aanvragen die bij u aan het werk gaat op de tijden dat het u uit komt. Daarnaast selecteren wij voor u een schoonmaakster die voldoet aan de door u opgegeven wensen. U kunt uw wensen opgeven nadat u bent ingeschreven. De schoonmaakster zal zelf ook wonen in (omgeving) Wijchen.

Bemiddelingsbedrag

Wij vragen voor onze service een eenmalig bemiddelingsbedrag, zie onze pagina over de vergoeding. U ontvangt bij deze service een jaar lang garantie.

Vergoeding

De schoonmaakster ontvangt een vergoeding van € 13,50 per uur. Deze vergoeding is inclusief toeslagen, het zal dus niet hoger worden dan € 13,50.

Schoonmaakster Wijchen aanvragen