Schoonmaakster in Wijchen

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3292 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Schoonmaakster gevraagd in Wijchen? Vind uw huishoudelijke hulp via Ikzoekeenschoonmaakster.nl Bekijk nu de voordelen van een schoonmaakster in Wijchen.

Schoonmaakster gevraagd in Wijchen?

In de eerste paar eeuwen woonden er rijke Romeinen in Wijchen, zo blijkt uit archeologische vondsten. Zulke vondsten kunnen nog lang bewaard blijven, mits deze goed worden onderhouden.

In ons huishouden is hetzelfde van toepassing: meubels en decoraties blijven beter bewaard als ze regelmatig schoongemaakt worden. Het is begrijpelijk dat u niet altijd tijd hebt voor een uitgebreide schoonmaak. Helemaal in de huidige maatschappij lijkt het steeds lastiger te worden het huishouden bij te houden.

Schoonmaakster aanvragen
Wij hebben voor u de oplossing; bij ons kunt u een schoonmaakster aanvragen die bij u aan het werk gaat op de tijden dat het u uit komt. Daarnaast selecteren wij voor u een schoonmaakster die voldoet aan de door u opgegeven wensen. U kunt uw wensen opgeven nadat u bent ingeschreven. De schoonmaakster zal zelf ook wonen in (omgeving) Wijchen.

Een schoonmaakster in Wijchen voor € 12,50

Wat betaalt u voor een schoonmaakster in Wijchen?

  • Een uurloon van slechts € 12,50. Dit bedrag betaalt u rechtstreeks aan de schoonmaakster. Zij is vervolgens verantwoordelijk voor de belastingaangifte;
  • Een maandelijks bedrag van € 8,99 voor het schoonmaak abonnement.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie

Schoonmaakster Wijchen aanvragen