Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Lelystad op 14-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het duurde lang voordat er een match was. We werden gelinkt aan mensen die niet aan onze aangegeven wensen voldeden, waar dat aan ligt weet ik natuurlijk niet, maar wie weet kan daar nog iets in verbeterd worden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat het lang heeft geduurd, voordat er een match is ontstaan. Het aanvraagformulier kent de mogelijkheid om eisen te stellen of een aanvulling te geven op werkzaamheden. Hierdoor kunnen we beter voor u op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Gelukkig is er inmiddels een succesvolle match ontstaan die heeft geleid tot een contract.

Door uit Amsterdam op 13-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wij werken met de agency omdat wij willen weten wie er in ons huis komt en deze geverifieerd is. Toen wij aan de hulp om id vroegen voelde het alsof dit een rare vraag is. Lijkt mij heel normaal. De schoonmaakster was liever lui dan moe. Niet de werkethiek die wij graag zien. Zij kwam de te laat ging eerder weg dan afgesproken en was nalatig. Snel schoongemaakt zonder grondig te zijn. Naar ons idee heb je daar weinig aan. Zonde geld.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wat jammer dat u het zo hebt ervaren. We doen ons best om een geschikte hulp voor u te vinden, en als dat niet lukt, zoeken we iemand anders. We zijn inmiddels ook een nieuwe zoektocht gestart en hopen dat deze kandidaat beter aansluit.

Door uit Middelburg op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Correcte afhandeling en fijne eerste kennismaking met schoonmaakster !

Door uit Harderwijk op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

via een duidelijke site heb ik binnen een paar dagen een geschikte hulp gevonden. ik ga er vanuit dat we een goede match hebben en dat we een plezierige samenwerking zullen hebben.

Door uit Vlierden op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

binnen kortzienbare tijd hebben we een hulp gevonden.

Door uit Oss op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het ging goed

Door uit Hengelo op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

netjes geregeld.

Door uit Eerbeek op 12-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tot nu toe correct en soepel verlopen

Door uit Eindhoven op 11-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Doordat mensen niet voor lange tijd beschikbaar zijn zijn er veel wisselingen in de schoonmaaksters

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Omdat we u graag een hulp voor de lange termijn willen bieden, vragen we van de hulpen een minimale beschikbaarheid van een jaar. Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets tussenkomt aan de kant van de hulp. Daarom heeft u ook altijd recht op uw jaar garantie, waarin we geheel kosteloos voor u op zoek gaan naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Nieuwegein op 11-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een schoonmaakster voor me gevonden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!