Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Amsterdam op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

prima!

Door uit Soest op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Vanwege operatie had ik gelukkig vlot een hulp hier uit de buurt.

Door uit Amstelveen op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

All my cleaning ppl I got where No-shows or just strange ppl who asking me of they could bring friends to help them cleaning. I do NOT want random ppl in my place!

Door uit Alphen aan den Rijn op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Een druk huishouden met 4 kinderen en wij allebei een baan, dan is het fijn om een paar extra handen te hebben! Nadat wij ons aangemeld hadden kregen wij na een paar dagen al een reactie dat ze iemand voor ons hadden! Super fijn en een prima hulp!

Door uit Deventer op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

We kregen heel snel een heel goede match. Helaas kon deze schoonmaakster niet op een moment wat voor ons handig was. Daarna kwam er snel een tweede match, ook prima. Zij werkt nu een kleine maand bij ons, naar tevredenheid. Ik vond het niet meteen duidelijk hoe het werkt met afrekenen / facturen. Het was mij niet meteen duidelijk dat wij de schoonmaakster rechtstreeks betalen.

Door uit Rotterdam op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De service van het bedrijf is goed maar heb wel erg vaak te maken gehad met schoonmaaksters die de afspraken niet nakomen. Het zou fijn zijn als er een betere screening komt voor de mensen die zich als schoonmaakster bij jullie aanmelden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Katwijk op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen korte tijd werd er een schoonmaakster gevonden, om de hoek.

Door uit Papendrecht op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Wij zijn erg tevreden over de diensten van ik zoek een schoonmaakster. Helaas hebben wij de pech dat wij steeds een schoonmaakster aanbevolen krijgen, die eigenlijk op zoek is naar ander werk en dit werk als tussenoplossing heeft. Wij zijn daardoor al voor de vierde keer in 9 maanden op zoek naar en andere schoonmaakster.

Door uit Deurne op 20-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

ik kan gegevens niet aanpassen met betrekking tot het contract van/voor Heddy Verberne. Kan wel de gegevens van Sandra aanpassen maar dat wil ik niet omdat zij niet is komen opdagen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen. Echter is de feedback knop bedoelt voor het plaatsen van een mening over onze website. U kunt een voorbeeldcontract vinden in uw account bij downloads. Voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Door uit Obdam op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

geen

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!