Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Amersfoort op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Wij waren erg blij met een schoonmaakster. Het kennismakingsgesprek verliep goed en de hulp is 2 x geweest. De keer daarop kwam ze niet, en op ons initiatief is daar toen over gecommuniceerd. Er speelden privé bij de hulp problemen. De week daarna was zij - ondanks de toezegging weer te zullen komen- weer afwezig en ook niet meer over de app bereikbaar. We hebben dit beide weken direct gemaild naar ikzoekeenschoonmaakster, maar ondervonden geen bemiddeling in de communicatie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij hebben uw review in goede orde ontvangen. U heeft aangegeven er geen communicatie is geweest vanuit onze kant. Mijn collega heeft u aangegeven dat u het contract met de hulp kunt stoppen. Zodra u het contract stopt met Kimberley gaan wij opzoek naar een nieuwe kandidaat. Dit kan via onderstaande link. Via deze link kunt u dit definitief maken. Uw garantie loopt nog tot 10 okt. 2020 17:00:26, wij kunnen u tot die tijd zonder bijkomende kosten een nieuwe kandidaat aanbieden.Als u hier gebruik van wilt maken kunt u dit aangeven na het opzeggen van het contract. U heeft echter geen actie ondernomen waar door wij niet opnieuw gaan zijn gaan zoeken. Het is mogelijk om dit soort dingen zelf aan te geven in uw account.

Door uit Zuidwolde op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het contact de zoektocht en de manier van werken van de schoonmaakster verlopen allemaal gemakkelijk en vloeiend

Door uit Groningen op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

prettige manier voor vinden van een schoonmaakster

Door uit Waddinxveen op 19-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het is een handige manier om iemand in de buurt te vinden die wil helpen met schoonmaken. Het was snel geregeld en we zijn er blij mee

Door uit Zwolle op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen 12 uur na onze aanvraag hadden we contact met een hulp in de buurt. Leuke kennismaking mee gehad. En inmiddels is ze twee keer geweest. Voelt meteen vertrouwt, ze heeft al haar eigen sleutel van onze woning ;). Dankzij jullie bemiddeling een goede, betaalbare en betrouwbare hulp gevonden.

Door uit Zeist op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Erg betrouwbare fijne schoonmaakster. Doet haar werk goed

Door uit Eindhoven op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Na een week hadden we een antwoord, na 2 weken kennismaking en een goede deal

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Fijn om te lezen dat u bent voorzien. Wij wensen u een fijne samenwerking.

Door uit Sliedrecht op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Positief ervaren: 1. Super snel; 2. Effectief; Negatief: 1. bijna goed geregeld: Er staat een contract voorbeeld template. Echter deze fout kan voor sommige mensen fataal zijn. Ik ben zelf jurist en had bijna schoonmakster bij mij in dienst. De bedoeling is zoals ik met haar heb afgesproken dat zij een factuur stuurt naar mij. En contract bij mij account weliswaar voorbeeld, maar dat print je zo uit en kijk je bijna eroverheen dat het arbeidsovereenkomst is. Nou het moet opdrachtovereenkomst zijn en juist uitsluiting van dienstbetrekking met erin vermelding van modelovereenkomst nummer dat in deze branche van toepassing is. Ik denk dat dit feedback van belang is, om loonheffing en boetes te voorkomen vanuit belastingdienst. En ik denk dat veel mensen onderneming hebben, en bij staat het ook nog op mijn prive adres wat veel verwarring zou kunnen brengen....... Je mag me ook bellen voor nader uitleg. Gr. Chanel

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

U heeft een particuliere aanvraag via onze website ingediend en hierbij is niet aangegeven dat de hulp zakelijk bij u aan de slag gaat. Wij kunnen dan ook uw verwarring goed begrijpen. De overeenkomst is een particuliere overeenkomst. U bent altijd de opdrachtgever van onze hulp. Wij bedanken u voor uw feedback.

Door uit Oosterwolde Gld op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alleen maar positief

Door uit Aerdenhout op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zoals beloofd kregen we binnen drie dagen bericht dat er een schoonmaakster was gevonden die interesse heeft! In tegenstelling tot eerdere pogingen via helpling.nl. De schoonmaakster is nu al een aantal keren naar tevredenheid geweest.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!