Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Terneuzen op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik was dringend op zoek naar een schoonmaakster. Nadat ik gemaild had kreeg ik meteen reactie. Een eerste kennismakingsgesprek was binnen 2 dagen geregeld echter niet positief maar bij de tweede keer was het raak. Binnen een week alles geregeld. De schoonmaakster is nu inmiddels 3 keer geweest en werkt naar tevredenheid.

Door uit De Meern op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na aanvraag krijg je snel een voorstel voor een schoonmaakster. Helaas bleek dat tot twee keer toe niet aan de gestelde eisen te voldoen, ervaren schoonmaakster voor een huis. De eerste deed alleen bedrijven en de tweede geen ervaring. Vind het erg makkelijk en snel geld verdienen op zo'n manier. Enorm teleurstellend.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij vinden het belangrijk een snelle service te bieden. Echter komt het onverhoopt voor dat het niet door gaat. Wij zoeken dan uiteraard graag binnen uw garantie periode een nieuwe hulp voor u en kunt u aanvullende eisen/wensen stellen.

Door uit Best op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Duidelijk aangegeven wat onze wensen waren. Belangrijkste was dat we iemand met (veel) ervaring wilden. Tot twee keer toe iemand van 20 jaar toegewezen gekregen (stond niets van ervaring bij). De eerste maakte een afspraak, maar kwam niet opdagen. Reageerde ook niet meer op bellen of berichtjes. De tweede reageerde in eerste instantie helemaal niet. Daarna kreeg ik een berichtje dat ze ‘toch niet meer wilde’. Toen was ik er al klaar mee. Inmiddels zoveel tijd overheen gegaan (voordat ze reageerden en er een nieuw iemand was gevonden) dat ik m’n contract niet meer kosteloos mocht afzeggen. Lijkt er erg veel op dat je aan het lijntje wordt gehouden totdat de opzegtijd voorbij is.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We vinden het vervelend dat de hulpen zich afmelden. Ons geven ze immers ook aan beschikbaar te zijn. Wij gaan hier dan ook vanuit. Met de eenmalige kosten bieden wij u een garantie op de aanvraag. Wij kunnen onbeperkt voor u opzoek blijven naar een hulp die aansluit bij uw wensen en eisen. Uiteraard is het dan ook mogelijk om aanvullende eisen te stellen.

Door uit Pijnacker op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

We hadden vrij snel een schoonmaakster. Zij is twee keer geweest. De 3e keer had ze zich afgemeld in verband met prive omstandigheden. Toen is ze nog 2c geweest en toen heb ik een mail ontvangen dat ze er mee wil stoppen. Dus je betaald inschrijfgeld aan jullie maar er is geen opvolging en/of controle als een schoonmaakster een keer afmeld of gewoon helemaal niet meer komt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Zoals u geeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen. Wij vragen een minimale beschikbaarheid van een jaar. U krijgt een garantie op uw aanvraag voor als de hulp onverhoopt stopt. Wij zoeken dan zonder extra kosten onbeperkt een nieuwe kandidaat voor u. Uiteraard horen we het graag indien u weer een nieuwe kandidaat wenst.

Door uit Utrecht op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben zeer tevreden met hun dienst

Door uit Rotterdam op 18-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb maar een keer gebruik gemaakt van de service en dan wordt het bedrag in het begin erg hoog. Daarnaast zijn de uurkosten ook erg hoog.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij proberen de kosten laag te houden. Het uurloon is dan ook het minimumloon waar de hulp recht op heeft. Daarnaast geven wij duidelijk de bemiddelingskosten aan op onze site. U betaalt ons voor de zoektocht naar een hulp. Indien het onverhoopt niet lukt zoeken wij ook een nieuwe kandidaat.

Door uit Breda op 16-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ben zeer goed geholpen ivm het asnmelden. Ze hebben veel begrip voor de situatie van wat ik bedoelde. En de service van een andere schoonmaakster te zoeken zonder verdere kosten als het niet klikt met de andere is gewoon super . Dank je wel.

Door uit Katwijk op 16-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb heel snel een schoonmaakster gevonden. Nu iets over 2 jaar later werkt ze voor me nog steeds.

Door uit Wernhout op 16-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede service en goede informatievoorziening. Er wordt snel een schoonmaker gevonden die voldoet aan je eisen. Mocht de kandidaat niet geschikt zijn dan wordt er net zolang gezocht totdat je een geschikte schoonmaakster hebt. We zijn erg tevreden over onze schoonmaakster. 😊👍🏼

Door uit 's-Gravenhage op 16-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste twee schoonmaaksters via dit bedrijf waren geen succes. De eerste maakte niet goed schoon en zei constant af. De tweede geprobeerd om mee af te spreken maar die had nooit tijd. De derde is zo ontzettend leuk, aardig en maakt goed schoon. Erg blij mee! En dankbaar dat we in deze zoektocht zo goed zijn geholpen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!