Schoonmaakster in Culemborg

Schoonmaakster gevraagd? Wij matchen u met een betrouwbare en efifciënte huishoudelijke hulp. Lees alles over een schoonmaakster in Culemborg op deze pagina.

Schoonmaakster gevraagd in Culemborg?

Culemborg; de plaats waar om 21.55 nog altijd de papklok klinkt. Dit gebeurde vroeger om de boeren erop te wijzen dat de werkdag erop zat en dat ze nog 5 minuten hadden om door de stadspoort naar binnen te gaan. Thuis stond dan een warm bord pap klaar.

In de huidige maatschappij lijkt er soms wel geen eind aan ons werk te komen. Eenmaal thuis moet het huishouden ook nog worden gedaan, zonder dat er een warm bord pap klaar staat.

Schoonmaakster
Een schoonmaakster kan dan een erg welkom zijn. Op deze website kunt een schoonmaakster aanvragen die langs komt op de tijden en dagen dat het u uit komt. Daarnaast kunt u eisen opgeven waaraan de schoonmaakster moet voldoen en zal de schoonmaakster komen uit (de omgeving van) Culemborg.

Schoonmaakster in Culemborg voor € 12,50

De vergoeding voor een schoonmaakster in Culemborg bestaat uit maandelijkse kosten voor het schoonmaak abonnement en het uurloon van de schoonmaakster. Het abonnement kost € 8,99 per maand. Het uurloon van de schoonmaakster bedraagt € 12,50.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratieIk wil graag een schoonmaakster aanvragen