Schoonmaakster in Culemborg

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3192 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Culemborg; de plaats waar om 21.55 nog altijd de papklok klinkt. Dit gebeurde vroeger om de boeren erop te wijzen dat de werkdag erop zat en dat ze nog 5 minuten hadden om door de stadspoort naar binnen te gaan. Thuis stond dan een warm bord pap klaar.

In de huidige maatschappij lijkt er soms wel geen eind aan ons werk te komen. Eenmaal thuis moet het huishouden ook nog worden gedaan, zonder dat er een warm bord pap klaar staat.

Schoonmaakster
Een schoonmaakster kan dan een erg welkom zijn. Op deze website kunt een schoonmaakster aanvragen die langs komt op de tijden en dagen dat het u uit komt. Daarnaast kunt u eisen opgeven waaraan de schoonmaakster moet voldoen en zal de schoonmaakster komen uit (de omgeving van) Culemborg.

Vergoeding


Voor het aanvragen van een schoonmaakster via ons betaalt u een eenmalig bemiddelingsbedrag. Wij gaan op zoek naar een schoonmaakster die aan de door u opgegeven wensen voldoet. Bent u toch ontevreden? Dan zoeken wij gratis verder.


Vergoeding schoonmaakster:

De schoonmaakster ontvangt een vergoeding van € 13,50 per uur. Hier komen geen toeslagen meer bij op. U kunt in overleg met de schoonmaakster afspreken hoe en wanneer u de vergoeding uitbetaalt.

Ik wil graag een schoonmaakster aanvragen