Schoonmaakster in Hoogeveen

Hoogeveen kent een lange geschiedenis die terug voert naar 1550 na Chr. Sinds die tijd is Hoogeveen gegroeid en heeft het zich ontwikkeld tot een stad met meer dan 50.000 inwoners.

Schoonmaakster

Bent u een van deze 50.000 en bent u hard op zoek naar een geschikte schoonmaakster? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Ons bestand met schoonmaaksters beschikt namelijk over meer schoonmaaksters dan Hoogeveen over inwoners beschikt.

Hierdoor is het voor ons mogelijk iemand te zoeken voor u die past bij uw wensen en daarnaast woont in (omgeving) Hoogeveen.

Schoonmaakster aan de hand van uw wensen

U kunt uw eisen en wensen aan ons doorgeven zodra u zich bij ons hebt ingeschreven. Wij gaan dan voor u op zoek naar iemand die voldoet aan die eisen.

Wanneer u niet tevreden bent over de (werkzaamheden van de) schoonmaakster, kunt u dit bij ons aangeven. Wij gaan dan gratis voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat. Deze garantie ontvangt u een jaar lang van ons.

Schoonmaakster aanvragen

Vergoeding

Vergoeding schoonmaakster
De schoonmaakster ontvangt een vergoeding van € 13,50 per uur. Hiervoor voert zij alle schoonmaaktaken uit die u haar opgeeft.

Bemiddelingsbedrag
Voor de bemiddeling betaalt u een eenmalig bemiddelingsbedrag. De garantie van een jaar ontvangt u daar gratis bij.