Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Dordrecht op 25-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

slechte klantenservice

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij horen graag waar u niet tevreden over bent. Wij hebben namelijk 5 hulpen toegewezen, waarbij wij elke keer een afwijzing hebben gekregen met weinig tot geen toelichting. Wij hebben de eerste hulp dezelfde dag voorgesteld, dat u bij ons de opdracht hebt gedaan. Vervolgens geeft u aan geheel geen hulp te hebben ontvangen, daar wij er uiteindelijk zelfs vijf hebben voorgesteld.

Door uit Haarlem op 25-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De match was snel gemaakt. Perfect! Echter had ik gevraagd om een NL-sprekend persoon en dat is niet het geval. Op zich niet erg mastbok vraag me af hoe et dan gekeken wordt naar de wensen vs de match

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Goed om te lezen dat de match alsnog geschikt is. Jammer om te lezen dat zij toch niet aan de eisen in uw aanvraag voldeed. De hulp heeft bij ons aangegeven aan al uw eisen te voldoen. Indien dit toch een struikelblok vormt, gaan wij uiteraard opzoek naar een andere hulp.

Door uit Leiderdorp op 23-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na 2 weken nog geen enkele reactie voor een simpele aanvraag voor 3 uur per 2 weken, dag en tijdstip in overleg met schoonmaakster, regio Leiden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend dat wij geen hulp voor u hebben kunnen vinden. Wij gaan altijd twee weken op zoek en hebben vrijwel altijd binnen die twee weken wel een hulp gevonden. Echter zijn wij wel geheel afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen uit de omgeving en het kan een enkele keer voorkomen dat wij op dit moment niemand beschikbaar hebben. Wij kunnen dan uiteraard langer dat de twee weken zoeken of u kunt uw aanvraag sluiten. Uiteraard bent u ons geheel geen kosten verschuldigd, indien wij niemand kunnen voorstellen.

Door uit Weert op 22-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima geregeld

Door uit Haaksbergen op 22-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel geholpen

Door uit Made op 22-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima verlopen. Snel een match

Door uit Den Haag op 22-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een goede match.

Door uit Breda op 22-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Via de website super makkelijk een aanvraag ingediend en de volgende dag ontving ik al de contactgegevens van de schoonmaakster.

Door uit Poortugaal op 21-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Kreeg heel vlot een schoonmaakster toegewezen.

Door uit Veghel op 21-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zie boven

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!