Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Zeist op 16-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Je krijgt heel makkelijk een match maar net zo makkelijk wordt er afgezegd. Mij is niet duidelijk of er echt een goede screening wordt gedaan vooraf. Al met al 1,5 maand bezig geweest en heb nu (hopelijk) een goede match voor lange termijn.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback wij proberen zo veel mogelijk rekening te houden met uw eisen en wensen. Wij zijn hierin sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw buurt. Wij hopen dat u een fijne en lange samenwerking tegemoet zal gaan met uw hulp.

Door uit Dokkum op 15-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Kan ik nog niet zeggen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij zien dat u inmiddels een contract heeft afgesloten met 1 van onze hulpen. We hopen dat u een fijne samenwerking tegemoet gaat.

Door uit Amersfoort op 14-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Duidelijke procedure en krijg zoals aangegeven binnen de termijn contactgevens van een schoonmaker. Alleen zou het prettig zijn als er telefonisch contact opgenomen kan worden met de organisatie in plaats van alleen per email.

Door uit Lelystad op 13-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel eenvoudig, je doet een aanvraag en vrij snel hebben ze iemand Voor je gevonden. Precies wat je verwacht

Door uit Katwijk op 13-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Wij hebben een kandidaat toegewezen gekregen die totaal onbetrouwbaar is. Ze zegt geweest te zijn terwijl er duidelijk niet is schoon gemaakt. Daarvoor had ze al 2 keer op het laatste moment voor een vage redden afgezegd. Kortom totaal onbetrouwbaar!!!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp niet betrouwbaar was. Deze hulp heeft al bij meerdere opdrachtgevers via ons gewerkt, en wij hebben over haar niet eerder klachten ontvangen. Ik zie dat het contract inmiddels ook al is stopgezet. Wij gaan uiteraard graag voor u opzoek naar een nieuwe hulp indien u dat wenst.

Door uit Hoogvliet rotterdam op 12-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

fijn snel en direct gelukt. goed hoor.

Door uit Zutphen op 11-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima service en snelle reactie bij vragen.

Door uit Helmond op 11-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

x

Door uit Oss op 11-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed maar staat nog in de kinderschoenen met contact hulp,

Door uit Amsterdam op 11-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een goede schoonmaakster.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!