Schoonmaakster in Nijkerk

Schoonmaakster gezocht in Nijkerk? Wij matchen u met een betrouwbare en efifciënte huishoudelijke hulp. Op deze pagina leest u de voordelen van een huishoudelijke hulp in Nijkerk.

Schoonmaakster gevraagd in Nijkerk?

De kapel in Nijkerk werd in 1221 verwoest door een veenbrand. De kerk werd weer herbouwd en daar dankt de stad haar naam aan: Nieuwe kerk, in het toenmalige dialect 'Nije Kerck'.

Woont u in Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Holkerveen of Driedorp en zou u graag een nije schoonmaakster willen? U kunt bij ons een schoonmaakster aanvragen die zelf afkomstig is uit (omgeving) Nijkerk, en die bij u wil komen schoonmaken voor een vergoeding van € 12,50 per uur.

De schoonmaakster

Wij gaan voor u op zoek naar een schoonmaakster aan de hand van de wensen en eisen die u hebt doorgegeven. U kunt uw eisen doorgeven op het moment dat u zich hebt ingeschreven via onze website.

Een schoonmaakster in Nijkerk voor € 12,50

De kosten van een betrouwbare schoonmaakster in Nijkerk bestaan uit twee delen. U betaalt de schoonmaakster een uurloon van € 12,50. U hoeft geen rekening meer te houden met vakantiegeld en belasting, dit zit al bij het uurloon in. Daarnaast is er sprake van een schoonmaak abonnement waarvoor u € 8,99€ 5,99 per maand betaalt.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende schoonmaakster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratisSchoonmaakster aanvragen


Schoonmaaksters:


Wil je graag aan het werk als schoonmaakster? Kijk dan op de website 'Ik zoek een zorgzame bijbaan'