Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.5

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden
Laad meer ervaringen

Door uit Doesburg op 06-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

prima

Door uit Zutphen op 06-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Nvt

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Jammer dat u geen toelichting heeft gegeven. Wij staan open voor feedback om onze dienst en service te verbeteren.

Door uit Zwolle op 05-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

In eerste instantie dacht ik een grote fout had gemaakt door me an te melden. Ik kwam moeilijk in contact met gematchte schoonmakers, waardoor ik dacht dat ik misschien opgelicht werd. Uiteindelijk is het gelukt!! Vandaag is Rianne bij ons gestart en we zijn super blij, werkt snel en netjes, is erg vriendelijk. Handig om via de site alles te regelen. Nog geen ervaring met de urenbriefjes straks, dat volgt.

Door uit Delft op 05-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Kwaliteit schoonmaaksters niet goed genoeg.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze hulp. Heeft u de hulp hier al over aangesproken? Indien er geen verbetering is kunt het contract met de hulp stoppen via uw account. Wij zoeken dan graag een nieuwe kandidaat voor u binnen uw garantie.

Door uit Dronten op 30-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

We hebben een afspraak gemaakt met de schoonmaakster en ze is niet op komen dagen en reageert niet meer

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp niet is komen opdagen! Via uw account kunt u de match afwijzen. Wij gaan dan graag voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Gorinchem op 29-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel kandidaat gevonden, die over het algemeen goed was

Door uit Ede op 29-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goed geregeld.

Door uit Leidschendam op 29-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Top ?

Door uit Middelburg op 28-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Deventer op 28-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

nvt

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wat jammer dat u geen toelichting heeft gegeven. Wij doen ons best zowel een goede service als dienst te bieden. Mochten wij u ergens mee van dienst kunnen zijn kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier www.ikzoekeenschoonmaakster.nl/contact

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!