Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.5

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden
Laad meer ervaringen

Door uit Axel op 04-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

We only start using the service so its too early to provide a feedback yet.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review. Wij hopen u naar tevredenheid te kunnen helpen.

Door uit Hoorn op 04-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

ik wilde vragen of ik het een keer kon uitproberen maar dat kon niet en toen zat ik gelijk aan een contract vast en had al gezegd dat ik er dan geen gebruik van wilde maken .en nu incasso achter mij aan,wat een puur zakelijk en klantonvriendelijk bedrijf echt vreselijk dat ze je op deze manier aan hun klanten willen komen!!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig om te zien dat u niet duidelijk was dat het een abonnement betrof, dit is namelijk gewoon te lezen op onze website net als de kosten. Er geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen op onze dienst. Deze is van kracht zodra er een aanvraag voor de hulp is ingediend en de algemene voorwaarden zijn geaccepteerd. Indien u niet binnen deze 14 dagen uw abonnement herroept kunt u niet meer kosteloos annuleren, dit is allemaal te lezen in de voorwaarden die door u geaccepteerd zijn. Wij betreuren dat dit vooraf niet duidelijk was voor u.

Door uit Schiedam op 03-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Had graag half jaar contract gehad.. Ik probeer het uit, maar weet nog helemaal niet of het gaat bevallen!

Door uit Bunde op 03-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

heb ik geen zin in

Door uit Uffelte op 03-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zeer slechte services, willen wel geld zien maar komen alleen maar met een kandidaat die niet kan werken!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen, wij vernemen het graag als dit het geval zodat we de hulp hierop kunnen aanspreken. Mocht dit vaker zijn voorgevallen kunnen wij in het uiterste geval voorkomen dat deze hulp aan andere opdrachtgevers word voorgesteld. Zodoende houden wij ons bestand zo "schoon" mogelijk.

Door uit Wijnandsrade op 02-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Te weinig ervaring met jullie heb pas 2 uur hulp gehad.

Door uit Doetinchem op 02-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Geen commentaar

Door uit Doetinchem op 02-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik kan nog niet oordelen ik ben pas bij jullie maar jullie maken snelle service daar ben ik blij mee

Door uit Hoogeveen op 01-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en goed

Door uit Delft op 30-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Alle schoonmakers komen uiteindelijk niet. Ze zeggen af, of komen niet opdagen en antwoorden niet meer op mijn belletjes/berichten. Er zijn nu in totaal 7 schoonmaaksters aan me voorgesteld via de website, en nog maar een keer is het gelukt iemand te laten komen om schoon te maken. Zij heeft net ook besloten niet meer te willen komen, dus ik zeg mijn abonnement op

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat de kwaliteit van de hulpen niet voldoet aan uw verwachting. Wij zien graag van u uw opzegging tegemoet via uw account.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!