Schoonmaakster in Doesburg

Schoonmaakster Doezebarg gezocht

Ervaringen

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3196 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Doesburg ligt langs de Gelderse IJssel en aan de monding van de Oude IJssel. Door deze ligging was Doesburg in de Middeleeuwen een belangrijke vestingstad.

Woont u in deze vestingstad en bent u op zoek naar een goede en betrouwbare schoonmaakster? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij koppelen u aan een schoonmaakster die voldoet aan de door u opgegeven eisen en woont in (regio) Doesburg.

Vergoeding


Vergoeding schoonmaakster:
U betaalt de schoonmaakster via onze website een vergoeding van slechts € 13,50 per uur voor al het werk dat zij voor u verricht.

Bemiddeling:
Het bemiddelingsbedrag betaalt u slechts eenmalig. U ontvangt voor dit bemiddelingsbedrag een jaar lang garantie; bevalt de hulp u niet? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een vervangster.

Schoonmaakster
De schoonmaakster die wij u toewijzen voldoet aan de eisen die u hebt opgegeven. Deze eisen kunt op opgeven wanneer u de aanvraag indient. Wij raden altijd aan een kennismakingsgesprek te plannen om te kijken of er een klik is. Is de klik er niet? Dan koppelen wij u gratis aan een andere schoonmaakster.

Direct een schoonmaakster aanvragen


Schoonmaaksters Doesburg: