Gemiddelde Score 7.4

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden
Laad meer ervaringen

Door uit Sint Pancras op 08-02-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

zoals alles in orde gemaakt is door jullie team, is fantastisch. De kennismakings brief, de gegevens van de hulp, de werkovereenkomst enz.ik ben er bijzonder gelukkig mee.

Door uit Zaandijk op 04-02-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Door uit Heiloo op 02-02-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Er waren twee schoonmaaksters en beiden deden hun werk zeer slecht. De tweede scheurde mijn deurmat open en beschadigde het toilet. Hij werkte drie uur, waarbij hij alleen de badkamer en het toilet waste en de vloeren stofzuigde. Het lukte hem niet eens om de vloeren te wassen. De kwaliteit van het werk staat op een zeer laag niveau.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat de kwaliteit van de hulpen niet naar wens waren. Wij doen ons best een goede hulp aan u te koppelen waar u ook lange tijd mee in zee kunt gaan. Wij hopen dat de oplossing u tevreden zal stellen.

Door uit Wassenaar op 30-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb een keer een bericht gestuurd over iets maar nooit reactie op gehad. Dus ze reageren niet op berichten. Wat ik erg vervelend vind.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij beantwoorden vrijwel altijd zorgvuldig al onze mails. Wij kunnen ons voorstellen dat u het vervelend vond geen reactie hebben gehad. Zou u ons een mail kunnen sturen? Wij helpen u graag.

Door uit Aalten op 27-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

prima dienstverlening.

Door uit Amsterdam op 27-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ikzoekeenschoonmaakster is een oneerlijk bedrijf!!! Een oplichter die alleen maar geld van jou willen hebben. Wat een ellende ervaring heb ik met dit bedrijf. Ik heb alleen maar een formulier ingevuld dat ik een schoonmaker zoek daarna stuurden ze mij een rekening van €30 als “bemiddeling kost” en krijg je een zogenaam “1 jaar abonnement” die ik nooit ben akkoord en het stond ook niet op de formulier. Als je niet betaald, krijg je incasso van €40. Echt belachelijk!!! Typisch oplichter!!! Dus mensen als je schoonmaker willen hebben, val niet op dit bedrijf!!! Het is zonde van jou geld.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend dat u dit zo ervaren heeft, alle informatie over onze abonnementsvorm is duidelijk leesbaar op onze website en is u ook nog meerdere malen getoond tijdens het indienen van de aanvraag. Tevens word dit ook nog eens benoemd in onze algemene voorwaarden. Wij hebben u meerdere mails/herinneringen gestuurd met daarbij de behorende informatie, echter heeft u verzuimd tijdig contact op te nemen met ons of de factuur te voldoen binnen de gestelde termijn. Hierdoor is het voor ons onmogelijk gemaakt om samen te kijken naar een oplossing.

Door uit Nijkerk op 22-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

prima

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review.

Door uit Gilze op 20-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Op alle punten een slechte score. Er is hier een meisje geweest van 19, twee weken. Dit was geen schoonmaakster, maar een studente die een bijbaan nodig had. De selectie van een schoonmaakster gaat zeer nonchalant en dan ligt het aan mijn oproep. Deze kan natuurlijk nooit alles afschermen wat je fout kan doen aan het zoeken van een juiste schoonma(a)k(st)er. Ik moest de eerste factuur betalen voordat ik een schoonmaakster in huis heb gehad. Nu moet ik mijn abonnement afkopen, terwijl ik nog steeds geen goede dienst van dit bedrijf heb ontvangen. Dit noemen zij zelf een tegemoetkoming, omdat ik een jaarabonnement af heb gesloten. Blijven berichten mailen wanneer je je klachten stuurt en gaan er niet echt op in. Waardeloos!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

De opmerking dat wij onder die dienst uit proberen te komen slaat kant nog wal, wij willen namelijk juist graag de abonnementsperiode afronden echter wilt u dit niet hebben. Vandaar ook de afkoopsom, wij willen u namelijk nog steeds graag voorzien van de hulp die u aanvraag. Nogmaals wij vinden het erg spijtig te lezen dat u niet tevreden bent over onze geleverde diensten, uw vermoeden over het niet screenen is overigens gewoon leesbaar in onze voorwaarden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de hulp, u ben de werkgever u dient dit zelf te controleren. Uiteraard streven wij er naar al onze klanten tevreden te houden. Wij hopen dat deze oplossing u tevreden stelt, helaas is dit niet altijd mogelijk omdat er ook sprake is van verwachtingen en interpretatie. Mochten wij in de toekomst alsnog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij uiteraard graag van u.

Door uit 's-Gravenhage op 20-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

zie omschrijving

Door uit Meerstad op 20-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel iemand gevonden

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!