• Grootste aanbod van Nederland Wij hebben 200.960 schoonmaaksters.
  • Geen wachtlijsten Ruim 87% vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster.
  • Garantie U krijgt één jaar lang garantie.

Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Arnhem op 03-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

.

Door uit Diemen op 02-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

uiteindelijk een goede match gevonden. Dit was de vijfde kandidaat. De vorige vier kwamen niet opdagen of zegden het op het llatste moment af.

Door uit Amsterdam op 01-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik hoop dat dit een goede match is. Ik moet nog beginnen met de dame die gereageerd heeft maar de bemiddeling is in ieder geval snel tot stand gekomen

Door uit Bodegraven op 31-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

De ene dag de aanvraag ingediend, volgende dag een match. Dag later kennismaking en volgende week start ze. Super snel en makkelijk geregeld.

Door uit Maartensdijk op 31-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en efficient

Door uit Utrecht op 30-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

5 matches waarvan er 4 niet reageerden. de vijfde kon niet op het aangegeven dagdeel. De zesde was een match en is vandaag begonnen. Wel goedkoop en weinig rompslomp.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Allereerst bedankt voor uw feedback. Vervelend om te lezen dat u niet tot een overeenstemming kon komen met de aangeboden kandidaten. Wij proberen zo veel mogelijk rekening te houden met uw eisen en wensen. Fijn dat het inmiddels is gelukt. We wensen u en de hulp een fijne samenwerking toe!

Door uit Delft op 29-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prima ervaring

Door uit Alkmaar op 29-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik kreeg al snel een reactie nadat ik aangaf dat ik ee nieuwe schoonmaakster zocht. Al heel snel kreeg ik een mail met daarin de gegevens van de dame met wie ik gematcht was en de dame stelde zich kort voor. Ruim 1 week later, na kennisgemaakt te hebben, begint ze al. Ik ben er heel blij mee dat ik niet lang zonder hulp zit!

Door uit Zwijndrecht op 29-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prima service

Door uit Waddinxveen op 29-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijne manier van werken, goede feedback, wel wat afstandelijk. Fijn om op deze manier een witte schoonmaakster te vinden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Language English