• Grootste aanbod van Nederland Wij hebben 200.960 schoonmaaksters.
  • Geen wachtlijsten Ruim 87% vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster.
  • Garantie U krijgt één jaar lang garantie.

Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Weesp op 19-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Toen de eerste match niet lukte gelijk een nieuwe match gemaakt wat prima is gelukt.

Door uit Lage Zwaluwe op 17-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Als je in een dorp woont meld je dan hierbij niet aan als je in jouw ogen een ongeschikt iemand krijgt die je niet vertrouwd krijg je veder niemand anders maar je mag wel betalen. Ik heb geen schoonmaakhulp maar wel 36 euro moeten betalen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We vragen om uw adres, zodat we op zoek kunnen gaan naar een kandidaat uit uw omgeving. In de aanvraag die naar de kandidaten wordt gestuurd, wordt de reisafstand tevens vermeld. Zij kunnen dan zelf beoordelen of dit binnen hun voorkeur valt. Vervelend om te lezen dat we nog geen geschikte kandidaat voor u hebben gevonden. U heeft altijd recht op uw jaar garantie, waarin we geheel kostenloos voor u op zoek gaan naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Amsterdam op 16-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik ben nu al een paar maanden op zoek naar een schoonmaakster. En heb voor deze site betaald. Helaas komt de helft niet op dagen of zijn ze telefonisch onbereikbaar

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat het nog niet gelukt is om een geschikte kandidaat te vinden. We proberen altijd een geschikte kandidaat aan u voor te stellen die aan uw eisen voldoet. Doordat u eisen aan de kandidaten kunt stellen middels het aanvraagformulier kunnen we beter voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Daarbij heeft u altijd recht op uw jaar garantie, waarin we geheel kosteloos voor u op zoek gaan naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Groningen op 16-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel fijn dat je een leeftijdsvoorkeur door kan geven. Na jaren modderen met studenten die het werk niet zien liggen heb ik dankzij de website nu iemand met veel ervaring en een serieuze werkhouding. Heerlijk!!

Door uit Hardenberg op 06-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het zoeken is mij uit handen genomen. Hoop op een goede samenwerking.

Door uit Garderen op 05-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nadat mijn vorige hulp andere werk wilde gaan doen snel weer een nieuwe hulp gekregen.

Door uit Vlijmen op 05-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snel en vlotte afwikkeling. Na indienen van een werkopdracht, binnen 2 werkdagen een geschikte kandidaat gevonden.

Door uit Oosterhout op 04-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik maak al een aantal jaren gebruik van uw diensten. De betrouwbaarheid van het aanbod van uw schoonmaakster is sterk terug gelopen. Het is merkbaar dat deze website ook gebruikt wordt voor Hulp in de Huishouding. Dit is een hele andere categorie hulp welke gevraagd wordt. Wellicht kunt u hier aan de voorkant iets mee doen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat de betrouwbaarheid van het aanbod naar uw ervaring is afgenomen. We proberen altijd een geschikte kandidaat te vinden die aan uw eisen voldoet. Het is dan ook mogelijk om bepaalde eisen in de aanvraag op te nemen, zodat we beter voor u op zoek kunnen naar een geschikte kandidaat. Mocht er toch geen match is tussen u en de voorgestelde hulp, dan heeft u altijd recht op een jaar garantie. We gaan dan geheel kosteloos voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat.

Door uit Doenrade op 03-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een dag een hulpje voor me gevonden. En met deze jonge hulp ben ik super blij, ik zal uw bedrijf zeker aanbevelen.

Door uit Bergen op Zoom op 03-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vind deze site handig. Het vinden van iemand ging snel. Hopelijk hebben we een goeie match. Prima.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Language English