Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Almere op 29-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reacties, vriendelijk personeel, indien verandering snelle anticipatie.

Door uit Maarssen op 29-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De schoonmaaksters komen niet opdagen!! Wij worden niet teruggebeld! En er wordt wel een factuur gestuurd. Er is in 3 maanden tijd 1x 1,5 uur schoon gemaakt. Pure oplichting. En dan wordt er ook niet gecommuniceerd of bemiddeld. Bah

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulpen niet zijn komen opdagen! Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Indien er onverhoopt niet word gereageerd zoeken wij ook een nieuwe kandidaat. U kunt de hulp dan afwijzen via uw account.

Door uit Veldhoven op 28-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijne service. Goed contact. Vriendelijk personeel.

Door uit Etten op 27-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slechte communicatie aan de kant van de schoonmaker. Al diverse keren benadeeld!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat het niet vlot met de aangeboden kandidaten. Zoals u ook heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. We doen dan ook zoveel mogelijk ons best om u te kunnen voorzien van een goede kandidaat.

Door uit Delft op 23-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tevreden.

Door uit Coevorden op 23-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het idee van een verbindende dienst is leuk maar 12,50 per uur is te weinig als ze daarvan ook nog geld moeten afdragen aan de belasting

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Onze hulpen vallen onder de regeling vrijgesteld huispersoneel. Voor elke hulp is de belastingafdracht dan ook verschillend.

Door uit Waalwijk op 21-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Nadat ik me had aangemeld kreeg ik binnen 3 dagen een werkster aangewezen. Na een gesprek met de werkster is zij een week later bij mij begonnen en dat is heel goed bevallen. Dus dik tevreden.

Door uit Barendrecht op 21-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik ben erg teleurgesteld in de houding van de organisatie. De organisatie is niet geïnteresseerd in berichten dat hun "werknemers" niet opkomen dagen. Behalve dat je direct afscheid kan nemen en een ander kunt zoeken. Door het abonnement heb ik hier iets andere verwachtingen bij. Nu 2 keer teleurgesteld door het niet op komen dagen van medewerkers.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig om te lezen dat u zo denkt. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij zijn dus ook zeker wel geinteresseerd als een hulp de afspraken niet nakomt, zodat wij ook gepaste actie kunnen ondernemen richting deze hulp.

Door uit Amersfoort op 21-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ruim 3 weken geen match ontvangen. Eerdere match reageerde niet. 2 van de 6 "matches" hebben daadwerkelijk kunnen werken. een succesfactor van 33,3%...

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Rotterdam op 18-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ten eerste was ik heel duidelijk in wanneer ik de huishoudelijke hulp nodig heb. Koppel jullie mij eerst aan 2 kandidaten die geen eens kon beginnen wanneer ik wou! Tijdverspilling is het dan wanneer je achterkomt dat ze niet eens kunnen!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig om te lezen dat dit zo is verlopen. Elke hulp die wij aan u voorstellen geeft bij ons aan wel aan uw wensen en eisen te kunnen voldoen. Indien zij vervolgens u wat anders zeggen, dan is dit uiteraard erg vervelend voor u maar ook voor ons. Wij horen dit dan ook graag, zodat wij gepaste stappen kunnen ondernemen naar deze hulpen toe.

Door uit Opende op 17-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Hallo heb geen gebruik gemaakt nu een aanmaning liggen van jullie misschien voortaan iets meer goeie info geven aan klanten

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Spijtig om te lezen dat onze voorwaarden niet duidelijk voor u zijn geweest tijdens inschrijving, wij proberen alles zo duidelijk en transparant mogelijk weer te geven. Mocht u hier nog tips voor ons over hebben horen wij dit uiteraard graag.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!