Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Ede op 06-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij hebben ruim een half jaar een fijne en jonge hulp gehad, die kon niet meer op de afgesproken tijden door een roosterwisseling op school. Al snel kregen we een nieuwe hulp aangeboden waarmee we nu verder gaan. Erg prettig dat het zoekwerk door de site wordt gedaan. De eenmalige bijdrage vind ik prima, er zijn ook sites die een maandelijkse bijdrage vragen.

Door uit Capelle aan den IJssel op 06-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Jekrijgt 1 persoon toegewezen krijgt verder geen info over die persoon en daar moet je het mee doen. Had verwacht omdat ik meerdere beschikbare personen toegestuurd zou krijgen met een cv en op basis daarvan iemand uit zou kunnen nodigen maar dit was niet het geval helaas. Vind dit daarom geen aanrader..

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Jammer dat u dit zo ervaart. Onze werkwijze staat uitgelegd op de website. U krijgt inderdaad 1 kandidaat voorgesteld per keer. U ontvangt de contactgegevens zodat u zelf contact kunt opnemen met de hulp voor een kennismaking. Uiteraard kunt u de hulp dan ook vragen om een CV. Indien de hulp niet bij u start, omdat er bijvoorbeeld geen klik is, dan kunt u dit bij ons kenbaar maken. U betaald ons namelijk eenmalig bemiddelingskosten en krijg dan een jaar garantie. In dit jaar kunnen wij zonder extra kosten dan voor u verder zoeken.

Door uit Rotterdam op 05-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Via deze site kwamen we snel in contact met de persoon die bij ons wilde komen. In een eerste kennismaking kwamen we al snel tot een akkoord en sinds die dag komt zij elke week bij ons schoonmaken. Ze doet haar werk goed en is daarbij heel vriendelijk en behulpzaam en gaat zorgvuldig om met onze spullen. Ook de financiën kloppen volgens afspraak. Dus al met al zeer tevreden over uw service en over de persoon die bij ons komt.

Door uit Waalwijk op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijn dat dit er is. De schoonmaakster die bij ons werkt is netjes, correct en altijd op tijd. Ook goede communicatie.

Door uit Spijkenisse op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zodra je een verzoek indient doe je afstand van je herroepingsrecht. Hierdoor kan je niet annuleren bij ontevredenheid en moet er ineens bemiddelingskosten betaald worden. Meermaals contact gehad met klantenservice (die wel netjes reageert) maar ze zijn van mening dat ze zich netjes aan de wet houden. Ik denk daar anders over. Let dus op bij het gebruiken van deze dienst.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Na het leveren van de gegevens van een kandidaat kunnen wij gemaakte arbeid niet meer ongedaan maken. Op dat moment gaat dan ook uw garantie in. Uiteraard proberen wij u zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. De factuur die u heeft ontvangen is dan ook terecht. Mocht u zich bedenken zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u!

Door uit Sassenheim op 04-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Op 3 dec. de eerste keer schoongemaakt. Prima gedaan door Godelive !

Door uit Groningen op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

In mei of juni 2019 voor het eerst contact gezocht met deze organisatie. Heel snel was er een match met een goede en hardwerkende schoonmaakster. Ivm haar gezondheidsklachten zei ze te willen stoppen. Prima. Contact gezocht met de organisatie. In totaal zijn er al drie mensen hier geweest. De ene wil het maar voor een korte periode doen, twee anderen hebben gewoon te weinig ervaring of is het altijd weer wat om afspraken te maken (of na te komen). De organisatie an sich prima en snel, maar ik vind de kwaliteit van de schoonmakers niet van professionele kwaliteit.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw review. We doen zoveel mogelijk ons best om ons bestand te voorzien van goede hulpen die lange tijd bij een opdrachtgever kunnen blijven. Indien dit onverhoopt niet het geval is dan zoeken wij binnen uw garantie termijn een nieuw hulp voor u. Dat is de garantie die we bieden. Wij hopen u dan ook zo spoedig mogelijk te kunnen voorzien.

Door uit Steenwijk op 03-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

we vragen een ervaren hulp, iemand die langere tijd bij ons kan blijven... het aanbod betreft vervolgens iemand van 17.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vaak zegt de leeftijd weinig over het functioneren van een hulp. Om die reden selecteren wij niet standaard op leeftijd. Wij hebben u een mail gestuurd. U kunt uiteraard wel aanvullende eisen/wensten stellen omtrent uw aanvraag. Wij houden hier graag rekening mee om u te voorzien van een langdurige hulp. Bedankt voor uw feedback.

Door uit Maassluis op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na een aanvraag gegevens gekregen van een schoonmaakster. Die na wat contact helemaal geen tijd heeft voor ons. Dan krijgen we aan het eind van de maand toch een factuur!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wat vervelend dat de hulp geen tijd voor u heeft en heeft afgezien van de aanvraag! Ons heeft ze doorgegeven beschikbaar te zijn. Hier zijn we dan ook vanuit gegaan. Wij horen ook altijd pas achteraf indien de hulp niet komt opdagen. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede matcht te maken. De factuur ontstaat bij de gegevenslevering van de eerste kandidaat. Uw garantie gaat op dat moment in en kunnen wij onbeperkt voor u opzoek naar een hulp zonder dat u extra kosten maakt. Wij blijven dan ook uiteraard ons best doen!

Door uit Hillegom op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

flinke discussie gehad over factuur met het bedrijf gelukkig opgelost

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij doen ons best een goede service aan u te leveren. Daar waar wij kosten maken u te kunnen voorzien zijn we genoodzaakt deze kosten bij u in rekening te brengen. U heeft immers wel gegevens geleverd gekregen van een potentiële kandidaat. Daarnaast blijven we voor u opzoek indien het er geen klik is of de kandidaat er onverhoopt vanaf ziet.

Door uit Amsterdam op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Helaas had ik niet meteen een match bij deze instellng. De eerste schoonmaakster kwam niet op de gemaakte afspraak, de 2 e was volgeboekt, en de 3 e sprak geen Nederlands. Ik heb nu een prima schoonmaakhulp. Voor mij zijn betrouwbaarheid en op tijd komen erg belangrijk.

Door uit Zeewolde op 02-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij hebben via dit platform onze geweldige hulp in de huishouding gevonden. De eerste match was raak, dus wij kunnen niet anders zeggen: top!

Door uit Reeuwijk op 01-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Helaas gaat Tarsiga wat anders doen. Na de teleurstellende voorstellen en de hernia van Marga blijft er geen positief gevoel over.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen. De feedback is echter bedoelt voor onze website en niet de hulp, wenst u dat wij deze feedback alsnog online plaatsen? Wij vinden het uiteraard erg vervelend dat de hulp bij u stopt. Via uw account kan het contract worden stopgezet en kunnen wij voor u verder zoeken.

Door uit Almere op 30-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Onze 1e match was gelijk raak. Wat een topper hebben we!

Door uit Blaricum op 30-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik ben tevreden, maar transperantie kan beter

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Onze werkwijze staat beschreven op onze site. Uiteraard streven we er naar om u goed van dienst te kunnen zijn.

Door uit Rijswijk op 29-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

We hebben via de site al twee keer een fantastische schoonmaakster gevonden. De eerste ging helaas verhuizen waardoor ze niet kon komen. We kregen toen een nieuw aanbod, binnen de garantie.

Door uit Deventer op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb twee schoonmaaksters aangeboden gekregen en voor ze konden beginnen ging het al mis. De ene had toch een andere baan de andere zei de afspraak af. Ik heb niet de indruk dat het gescreende schoonmaaksters zijn.Ondertussen heb ik een schoonmaakster gevonden via de kaartjes van de AH en voor niets geld betaald voor bemiddeling...

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Wij bieden u een jaar garantie waarin wij zonder extra kosten verder kunnen zoeken.

Door uit Houten op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Over het algemeen ben ik tevreden met de schoonmaaksters, maar helaas zijn ze vaak maar voor relatief kortere tijd beschikbaar omdat ze een andere opleiding gaan doen. Ik heb ook wel eens een negatieve ervaring gehad toen ik een nieuwe schoonmaakster zocht en ik appjes kreeg van iemand die achteraf een albanees bleek te zijn die met de schoonmaakster meekwam. Beiden bleken helemaal geen Nederlands en zeer gebrekkig Engels te praten. Aan het einde van de kennismaking toen ik het huis had laten zien en wat er moest gebeuren gaf de man aan dat dat echt niet in twee uur kon maar een hele dag werk was. Einde kennismaking en een zeer onprettige ervaring. Daarom zet ik nu als ik een nieuwe schoonmaakster zoek in dat ze Nederlands moet spreken.

Door uit Beltrum op 28-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

reacties waren snel, waarvan wij er met 1 geen afspraak konden maken, en waarvan wij er nu 1 hebben die wij tot nu toe 2 keer hebben moeten vertellen hoe wij het willen hebben...... Was eigenlijk van mening dat als de schoonmaaksters bij jullie staan ingeschrevenen dat ze ook weten wat ze moeten/mogen schoonmaken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. De werkzaamheden kunnen uiteraard per opdrachtgever verschillend zijn. Het is daarom van belang dat u zelf de hulp inlicht over de werkzaamheden die bij u uitgevoerd moeten worden. Iedere opdrachtgever kan hierin andere wensen hebben.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!