Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Oss op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Fijn en snel werken!

Door uit Leeuwarden op 14-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

*

Door uit Lamswaarde op 14-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zondag aanvraag, Maandag bevestiging, Dinsdag kennismakingsgesprek. Sneller kan toch niet. Super bedankt!

Door uit Tilburg op 13-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goed. Ze regelen alles.

Door uit Vlaardingen op 13-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

prima

Door uit 's-Gravenhage op 11-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Only 2 cleaner found during the 2 weeks and neither of them matching our criteria. The second one didn`t bother to show up for the appointment and sent a cancellation over email after the agreed time. It would be good if this company actually filtered the cleaners as there seems to be plenty of them on here who don`t actually want to work. Also 28 eur is way too expensive for just finding a cleaner but taking no responsibility (eg insurance etc)for them.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg vervelend dat het zo is verlopen met de voorgestelde hulpen. Wij spreken de hulp er op aan dat zij hun gemaakte afspraken moeten nakomen en elke hulp die wij voorstellen geven bij ons aan, minimaal een jaar beschikbaar te zijn. Indien dit achteraf niet blijkt, heeft dit ook negatieve gevolgen voor de hulp. Op deze manier doen wij er alles aan om betrouwbare hulpen aan te bieden die ook de afspraken na komen en daadwerkelijk beschikbaar zijn. Helaas kan het voorkomen dat een hulp alsnog niet op komt dagen, dit ligt buiten onze macht. Wij hopen alsnog snel een geschikte hulp voor u te vinden.

Door uit Rotterdam op 10-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Door uit Groningen op 09-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Top

Door uit Enschede op 09-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het was even een zoektocht maar het is gelukt!!

Door uit Zuidland op 08-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zaterdag aanvraag gedaan en maandag al een mail met schoonmaakster.

Door uit Apeldoorn op 07-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij hadden in het verleden al ervaring met ikzoekeenschoonmaakster.nl opgedaan. Hierdoor kwamen wij hierop weer graag terug!

Door uit Bergen op Zoom op 07-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel iemand gevonden die erg geschikt lijkt

Door uit Deventer op 07-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Emmen op 04-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Alles naar wens.

Door uit Halsteren op 03-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het lijkt erop dat de gegadigden liever ander werk hebben. Zijn "zoekend". De eerste was ziek, zwak of kon( is 2x geweest)niet .De andere is 1x geweest en had toen "ander"werk. Ben getopt met zoeken....Jammer.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Wij vragen elke hulp, alvorens wij deze voorstellen, of zij minimaal een jaar beschikbaar zijn. Het kan uiteraard voorkomen dat zij intussen toch iets anders vinden wat niet gepland was. Uiteraard heeft u wel een jaar garantie. In deze periode kunnen wij dus altijd voor u opzoek gaan naar een nieuwe kandidaat.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!