Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.9

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit Waalre op 15-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Pas op met dit bedrijf. Ze sturen wel snel direct een factuur, nog geen schoonmaakster gezien of gesproken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Gemaild : Jammer dat u er zo over denkt. Wij brengen de kosten in rekening zodra we een kandidaat aan u hebben voorgesteld. Hiermee ontstaat de factuur en gaat uw garantie in. Indien er geen klik is of er gebeurt iets onverhoopt met de aangeboden hulp dan zoeken wij zonder extra kosten een nieuwe kandidaat voor u.

Door uit Stellendam op 11-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

wanneer zie ik wat voor dames er zijn die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren ik zit niet op faceboek

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Met de hulpen die wij u voorstellen, dient u contact op te nemen en een kennismakingsgesprek aan te gaan. Dan kunt u kijken of er een klik is met de hulp. U heeft geen facebook nodig, want ook niet alle hulpen die wij in ons bestand hebben zullen facebook hebben.

Door uit Groot-Ammers op 10-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Twee maal een kandidaat toegestuurd gekregen, afspraken mee gemaakt, beide kandidaten kwamen na veelvuldig telefonisch contact niet opdagen. Heeft mij veel tijd gekost met wachten en tel overleg wat niets heeft opgeleverd. Vertrouwen opgezegd, helaas kost toch dit toch inschrijfkosten.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat het niet gelukt is een hulp bij u aan het werk te krijgen. Echter geven de kandidaten ons zelf aan beschikbaar te zijn. En bieden wij u een jaar lang garantie met de eenmalige bemiddelingskosten. Wij hadden dan ook graag voor u de zoektocht voort gezet.

Door uit Driel op 07-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima site..duidelijke en snelle reactie

Door uit Rotterdam op 07-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

I had a terrible experience. I was forced to pay one time mediation fee even when I told them that I don't want to use their service. Also it is not written anywhere in the website that the fees needs to be paid even when I do not use their service. This is a way to extract money from expats who are not aware so much of Dutch laws.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

What a shame that you experienced our service so badly! Before submitting an application through us you agree to the costs. It is possible to abandon the application, but we had already provided you with information about a candidate. With this the invoice is created and it is no longer possible to cancel your request free of charge. We are naturally looking for a new help within your guarantee period!

Door uit Boskoop op 06-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Nog geen vorige ervaring met dit bedrijf, maar vooralsnog een betere ervaring dan met een vergelijkbaar bureau

Door uit Utrecht op 04-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

prima platform, het bied mij wat ik verwacht. Ze hebben wel moeite met het vinden van kandidaten, ik weet niet precies waar dat aan ligt. misschien iets meer uitbetalen?

Door uit Nuenen op 04-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

good service

Door uit Wageningen op 03-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Al maanden aan het wachten op een schoonmaakSTER! Waardeloze onzin! En dan durven ze nog 30 euro bemiddelingskosten te vragen voor een schoonmaKER die ze voorstellen. Vervolgens dien ik een nieuwe aanvraag in waarop ik gewoon geen reactie krijg. WAARDELOOS! Het verdienmodel is wel duidelijk gemaakt zo! Groetjes.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Zoals u op de website kunt lezen hebben wij vrouwelijke en mannelijke hulpen. Nadat u de hulp hebt afgewezen vanwege het geslacht zijn wij gelijk voor u verder gaan zoeken. Vervolgens hebben wij op uw verzoek de aanvraag moeten sluiten.

Door uit Apeldoorn op 03-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De eerste schoonmaakster die wij aangewezen gekregen hadden, waren wij tevreden over en hebben wij gelijk een contract laten tekenen en ze zou iedere 2 weken bij ons gaan schoonmaken. De volgende dag stuurt zij een sms’je met dat ze niet meer komt omdat ze bij haar andere baan meer uren krijgt, terwijl ze bij ons al een contract had getekend. Erg vreemd. Vervolgens dus laten weten dat zij niet aan de slag gaat bij ons en nu na nog 2 weken wachten nog geen schoonmaakster aangewezen gekregen. Wij hebben een maand zitten wachten op een schoonmaakster, dit gaat nergens over. Wij hebben de aanvraag geannuleerd en gaan ergens anders opzoek naar een schoonmaakster.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Wij vragen de hulpen of zij minimaal een jaar beschikbaar zijn alvorens wij de hulp aan u voorstellen. Dat zij onverwacht meer uren heeft aangeboden bij haar andere werk, kunnen wij helaas niet voorkomen.

Door uit Tiel op 02-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

ik krijg zeer veel onzinmails. zelfs ook een sms. personeel leest mails van mij blijkbaar niet. vandaar de 2 sterren! de gekozen schoonmaakster lijkt ons wel te voldoen. evaluatie volgt nadat ze bij ons is geweest.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Als wij u een hulp voorstellen en horen vervolgens niets van u, dan sturen wij u inderdaad een bericht om de status te vragen en of er al contact is geweest.

Door uit Haarlem op 01-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

vinden snel goede kandidaten

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!