Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Beers NB op 18-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Direct iemand in de buurt gevonden

Door uit 's-Gravenhage op 18-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een advies voor een hulp die ook vlot kon beginnen

Door uit Deventer op 17-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een potentiële kandidaat en genoeg bedenktijd.

Door uit Badhoevedorp op 16-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zo veel gedoe gehad voor deze site en nu in 1 keer raak. Snel en makkelijk. En zeer leuke en goede schoonmaakster. Heel veel waard in druk gezin.

Door uit S'hertogenbosch op 16-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Netjes behandeld, snel een kandidaat, snel geregeld.

Door uit 's-Gravenhage op 14-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Moet eerst een paar maanden kijken

Door uit Purmerend op 14-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

keurige organisatie

Door uit Arnhem op 13-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Er is geen screening, dus die moet nog wel zelf gedaan worden of iemand ervaring heeft en geen strafblad bijv. Dat zouden jullie kunnen verbeteren. Maar fijn dat de voorwaarden vast staan en het wit afgerekend wordt

Door uit Groningen op 12-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

prima

Door uit Gorinchem op 12-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het is makkelijk te regelen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback.

Door uit Helden op 12-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Als je contact zoekt met de schoonmakers reageren ze heel ongeïnteresseerd of gewoon helemaal niet. Voor deze toppers mag je wel gelijk bemiddelingskosten aftikken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We vinden het erg jammer dat u tot nu toe geen positieve ervaring heeft gehad. Hoewel we nadrukkelijk vragen naar de bereidheid en de beschikbaarheid van een kandidaat, voordat we u iemand voorstellen, komt het helaas voor dat dit niet wordt nagekomen. Dit kunnen wij maar moeilijk van tevoren voorspellen. De bemiddelingskosten zijn overigens éénmalig, dus als iemand niet reageert of toch niet geïnteresseerd is, zoeken wij kosteloos opnieuw. Er zijn namelijk ook een heleboel enthousiaste, gemotiveerde hulpen die graag voor u aan de slag willen.

Door uit Nijkerk op 12-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een middag hadden we een fijne en goede schoonmaakster voor ons pand, we zijn er erg blij mee!

Door uit Alkmaar op 11-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed en snel geregeld

Door uit Gorinchem op 11-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Twee keer een telefoonnummer gekregen. Beide keren de persoon niet gezien, ondanks telefonische afspraken. Ook niet afgezegd.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg vervelend om te lezen dat de hulpen die wij hebben voorgesteld niet hun afspraken zijn na gekomen. Dit is uiteraard niet netjes van de hulpen. Zij worden hier dan ook op aangesproken en wij houden hier rekening mee alvorens wij deze hulpen weer voorstellen aan andere opdrachtgevers.

Door uit Oostkapelle op 11-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Helaas voor 2e keer op zoek gemoeten naar schoonmaakster. Via ikzoekeenschoonmaakster.nl snel weer een nieuwe kandidaat gevonden.

Door uit Capelle aan den IJssel op 11-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb in een jaar tijd 5 mensen in huis gehad, die allemaal na een tijdje niet meer kwamen. Danwel door overmacht of door niet geschikt. Heel jammer, want ik ben na een jaar nog steeds op zoek naar een schoonmaakster die het langer dan een paar keer volhoud!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg vervelend om te lezen. Wij vragen de hulpen minimaal een jaar beschikbaar te zijn, voordat wij deze aan u voorstellen. Helaas kan het voorkomen dat er iets tussen komt waardoor een hulp eerder dient te stoppen. Inmiddels hebben wij u een nieuwe hulp voorgesteld. Wij hopen dat u hiermee een lange samenwerking kunt aangaan.

Door uit Eindhoven op 08-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een week van vraag naar iemand aan de slag, top!

Door uit Millingen aan de Rijn op 07-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!