• Grootste aanbod van Nederland Wij hebben 197.130 schoonmaaksters.
  • Geen wachtlijsten Ruim 87% vindt binnen 3 dagen een schoonmaakster.
  • Garantie U krijgt één jaar lang garantie.

Ervaringen van onze klanten met ikzoekeenschoonmaakster.nl

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog

Mevrouw Kleijn

Mevrouw Yildiz
Laad meer ervaringen

Door uit Eindhoven op 16-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Duurde even voor iemand was gevonden

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat het even heeft geduurd. Gelukkig hebben we inmiddels een geschikte kandidaat voor u kunnen vinden.

Door uit Breda op 16-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tot nu toe is de service goed. Maar pas na een paar maanden nadat de schoonmaakster is geweest kan ik een betere beoordeling geven.

Door uit Tilburg op 15-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben vlot in contact gebracht met een mogelijk geschikte kandidate voor het aangeboden werk.

Door uit Deventer op 15-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede ervaringen met de bemiddeling. Door verschillende omstandigheden meerdere keren een nieuwe schoonmaakster nodig gehad. Telkens snelle reacties gekregen

Door uit Venray op 15-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Uitstekend en snel

Door uit Voorhout op 15-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle match!

Door uit Zoetermeer op 15-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Top!

Door uit Peize op 15-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Al binnen enkele dagen melde zich een beschikbare schoonmaaktster, dat is sneller dan ik had verwacht omdat ik nogal ver buiten een stad woon.

Door uit De Bilt op 15-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het heeft wel een tijdje geduurd, maar uiteindelijk is er een match uitgekomen.

Door uit Eijsden op 14-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

de service was niet wat ik ervan verwacht had: gedurende een half jaar ( febr -> aug 2018) hebben wij geen voorstellen gehad omdat de aanvraag al op 'afgehandeld' stond terwijl dat niet zo was. Verder hebben 3 van de 5 voorgestelde kandidaten niet de moeite genomen om een afspraak af te zeggen of een reden te geven waarom ze geen interesse hadden. Uiteindelijk is er wel een match gevonden, maar het is niet zo vlot gegaan als vooraf beloofd was.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen dat het zo lang heeft geduurd. Gelukkig is er inmiddels een match gemaakt.

Door uit Wildervank op 14-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Betrouwbaar, dienstverlenend organisatie

Door uit Deventer op 13-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Twee keren de diensten van ikzoekeenschoonmaakster.nl gebruikt en ik ben super tevreden. De eerste keer ging alles prima: snel een geschikte kandidaat gevonden (eerste aanbod) en alles was netjes geregeld. Helaas na onderhalf jaar goede werk ging onze schonmaakster ziek, dus ik moeste op nieuwe zoeken. De twede keer kwam ook goed uit: weer snel, goede kandidaat in eerste poging en weer schone zaak. Ik vond het nog fijner dat bij de twede zoek er een korting voor returende klanten aangegeven was. Prima dienstverlening!

Door uit Amsterdam op 13-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Agresief/weinig informatie en slechte match.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We hebben geprobeerd om u aan een geschikte kandidaat voor te stellen, vervelend om te lezen dat u hier niet tevreden over bent. Vanzelfsprekend gaan we voor u op zoek naar een nieuwe kandidaat, u heeft immers recht op een jaar garantie.

Door uit Leiden op 12-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

alle gegevens ingevuld met specifieke voorkeuren en meteen dezelfde dag al een match. 'S avonds een gesprek gehad en meteen een super match. Ik kan deze site iedereen aanbevelen.

Door uit Breda op 12-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het duurt heel even tot dat we konde starten met samenwerken maar hwb ik goed hoop dat het goed zou gaan

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

We proberen om altijd zo snel mogelijk een hulp te vinden waar u een fijne samenwerking mee kunt aangaan. Dit kan soms even duren. Fijn om te lezen dat we u snel hebben kunnen voorzien.

Door uit Vlierden op 11-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het duurde even voor we een match hadden. nu wel een geschikte kandidaat gevonden. vooralsnog redelijk tevreden

Door uit Heerenveen op 11-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

binnen een dag een reactie. uitgenodigd voor gesprek en er was meteen een klik. ben benieuwd hoe het de komende weken zal gaan

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Language English