Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.0

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw Hettema

Heer of mevrouw de Vries

Heer of mevrouw Meijer

Heer of mevrouw Flikweert

Heer of mevrouw Zaffaroni

Heer of mevrouw Duivenvoorden
Laad meer ervaringen

Door uit Almere op 26-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle behandeling, snel geholpen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hoi Yoscha, Wij vinden het erg fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over onze dienstverlening. Groeten Hans.

Door uit Rotterdam op 17-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb nog geen schonmaakster oa om reden dat ik een hekel heb aan internet en dat om de klipklap een mening gevraagd wordt

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hallo meneer/mevrouw Baerts, Volgens onze gegevens is er inmiddels wel een hulp bij u gestart, wij hopen dat dit naar wens is. Mocht er nog iets zijn dan vernemen wij dit graag. Groeten Hans

Door uit Beugen op 11-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Snelle reactie

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hallo Janneke, Wij vinden het fijn dat u tevreden bent met de snelle reactie, helaas pas het cijfer dat u geeft niet bij de rest van uw review, kunt u dit nog toelichten? Groeten Hans

Door uit Nootdorp op 11-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er werd snel hulp aangeboden. Toen de kennismakingsafspraak met de hulp niet doorging, werd er snel gereageerd.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hoi Tea, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de door ons verleende diensten. Mocht er verder nog iets zijn dan vernemen wij dit uiteraard graag. Groeten Hans

Door uit Leersum op 03-01-2023

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

TWee keer aangemeld twee keer dezelfde hulp aangeboden gekregen, hoewel de eerste keer al afgewezen. Kijken ze wel naar reacties?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hallo R. van Nimwegen, U heeft zelf via 2 verschillende websites een aanvraag ingediend, wij kunnen helaas niet beoordelen op basis van uw aanvragen of u 1 of 2 kandidaten wenst. Waarom dient u een 2e aanvraag in als u maar 1 keer hulp wenst? het dubbele account is inmiddels kosteloos geannuleerd. Groeten Hans

Door uit Den Haag op 27-12-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Bijna voldoende)

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hallo Greetje, Vervelend om te lezen, dat u zo'n vervelende ervaring heeft gehad met de voorgestelde kandidaat. Wij hopen dat u alsnog tevreden bent met de geboden oplossing. Groeten Hans

Door uit Deventer op 26-11-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Na veel weken eindelijk een match. Nog voor je een gesprek kunt inplannen krijg je al een factuur

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Beste familie Van den Berg, Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over onze diensten, de factuur die u ontvangt is voor de diensten die wij hebben verleend en ontvangt u altijd bij het voorstellen van de eerste kandidaat. Met het voorstellen van een hulp is onze zoektocht namelijk afgerond, mocht deze kandidaat niet bij u komen werken of mocht de hulp zijn/haar werkzaamheden binnen een jaar beëindigen (gezien vanaf eerste keer dat wij u een hulp hebben voorgesteld), dan zoeken wij een nieuwe hulp voor u, dat is allemaal onderdeel van uw abonnement bij ons. Gedurende de looptijd van uw abonnement bij ons, kunt u ons zo vaak u wenst de opdracht geven om vervangende hulp voor u te zoeken. De eventuele werkzaamheden van de kandidaat staan los van onze dienstverlening, u betaald de hulp hiervoor namelijk afzonderlijk een uurloon. Vanwege uw ontevredenheid hebben wij inmiddels uw abonnement beëindigt, indien u nog vragen heeft vernemen wij dit graag. Groeten Hans

Door uit Harderwijk op 18-11-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb mij alleen ingeschreven en ik kreeg meteen betaal verzoekjes dat ik mijn abonnement moest betalen. Maar het lijkt mij dat dit pas ingaat als je een schoonmaakster aanneemt? Ik wil mij meteen uitschrijven. Want de eerste schoonmaakster die reageerde was pas 16 jaar. Sorry ik heb liever alleen ervaren schoonmaaksters in mijn huis.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hoi Floor, Het abonnement start zoals vermeld in de door jou geaccepteerde voorwaarden zodra wij iemand hebben voor gesteld, het aannemen van deze persoon is geen vereiste hierin omdat de werkzaamheden van deze specifieke kandidaat niet onder onze dienstverlening vallen. Als de hulp gewerkt heeft betaal je altijd zelf rechtstreeks uit aan de hulp namelijk. Inmiddels is jou account al geruime tijd geleden verwijderd zoals gevraagd, helaas heb jij dit niet vermeld in een aangepaste review. Mocht jij alsnog tevreden zijn met de geboden oplossing kun jij deze review altijd nog aanpassen. Groeten Hans

Door uit Tilburg op 04-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Would not recommend at all .

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hallo Edolene, Wij vinden het erg vervelend dat u deze ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Wij hebben namelijk 3 maanden lang in uw opdracht gezocht naar een schoonmaakster, in deze periode hebben wij maar liefst 6 geschikte kandidaten voor gesteld. U heeft deze stuk voor stuk afgewezen zonder de aanvraag aan te passen of aan ons door te geven wat de reden was van afwijzing. Als wij niet weten wat er scheelt of wat er niet vermeld is in uw eisen kunnen wij daar ook geen rekening mee houden. Al die tijd heeft u niet betaald voor de diensten die u wel degelijk geleverd zijn. Wij hebben vervolgens bij zeer hoge uitzondering uw abonnement beëindigt omdat wij er uiteraard naar streven om iedereen tevreden te houden en wij liever tijd besteden aan klanten die wij netjes communiceren met ons. Hans

Door uit Hardinxveld-Giessendam op 03-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Indien een schoonmaakster niet langer beschikbaar is duurt het soms even voor er vervanging is, maar uiteindelijk komt het toch goed en dat is uiteraard het belangrijkste.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hallo Maurits Jan, Fijn om te lezen dat u zo'n goede ervaring heeft met onze diensten. Groetjes Hans

Door uit 't Harde op 03-10-2022

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ze werken volgens een vast systeem.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Hallo Liesbeth, Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Groeten Hans

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!