Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 8.0

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Boot

Mevrouw Schuller

Meneer Den Hartog
Laad meer ervaringen

Door uit Middelburg op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie en goede tips.

Door uit Dongen op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik dacht dat ik me via deze site op kon geven als schoonmaakhulp en heb me om die reden aangemeld. Mijn Nederlands is niet heel erg goed. Toen een incassobureau belde dat ik moest betalen heb ik direct uitgelegd dat ik nooit een schoonmaakhulp heb gezocht. Toch moet ik nu voor bemiddelingsdiensten betalen. Ik vind het een probleem dat er niet bij aanmelding contact met mij is opgenomen. Dan had ik begrepen dat ik een fout had gemaakt en had hem toen kunnen herstellen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Na activatie van uw account kunt u een aanvraag indienen. Bij het indienen van uw aanvraag geeft u eisen op waaraan de hulp voor u moet voldoen. Op het moment dat u een aanvraag indient, geeft u ons toestemming om te beginnen met het zoeken naar een huishoudelijke hulp die aan uw eisen voldoet. Alvorens u een aanvraag via ons indient krijgt u de bemiddelingskosten in beeld met onze voorwaarden waar u tevens akkoord mee bent gegaan. Daarnaast bent u zelf nalatig geweest en heeft u erin verzuimd contact met ons op te nemen. U heeft een online dienst bij ons aangevraagd. Wij hebben u meerdere malen benaderd per mail. U kunt niet van ons verwachten dat wij zullen opdraaien voor de incassokosten. Hierover kunt u contact opnemen met het incassobureau.

Door uit Rijsbergen op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

69/5000 heel geduldig, blijf zoeken naar de juiste persoon totdat we een goede krijgen

Door uit Gieten op 23-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en correcte afhandeling van mijn zoektocht naar een geschikte schoonmaakster

Door uit Doenrade op 21-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er is snel een match gevonden.

Door uit Sint Anthonis op 20-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een voorstel, snel een afspraak, betrouwbaar!

Door uit Gennep op 19-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle en vlotte afhandeling van mijn aanvraag

Door uit Amsterdam op 18-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Account gesloten, geen schoonmaakster via hun, maar wel betalen! Alleen maar gedoe gehad! Aub lees de kleine lettertjes goed voor je een aanvraag indient! Staat oa in dat je 7 weken bij ziekte door moet betalen! Die van mij melde zich direct de eerste keer ziek...

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het jammer dat het zo is verlopen. Echter: het zijn geen kleine lettertjes dat u ons bemiddelingskosten betaalt op het moment dat wij u een hulp voorstellen. Net als dat u doorbetaald krijgt als u ziek bent, is het in de wet bepaald dat u tot zes (niet zeven) weken 70% betaalt aan de hulp. U heeft er echter voor gekozen om de overeenkomst met de hulp direct te ontbinden en niet te betalen. Dat kan als de hulp hiermee akkoord gaat. Wij waren ook niet op de hoogte van dat de hulp aan de slag ging, omdat u twee weken voor die tij al aangaf dat u zelf iemand had gevonden. Omdat we ons in een markt begeven waar veel zwart gewerkt wordt, vervallen de bemiddelingskosten niet, als u aangeeft dat u zelf iemand heeft gevonden. Wij kunnen namelijk nooit nagaan of iemand al dan niet alsnog bij u komt werken. Tijden laten gaf u aan dat ze zich ziek meldde. U heeft de hulp helaas niet de gelegenheid gegeven om een andere keer terug te komen (wij en zij kunnen we weinig aan doen als ze een keer ziek is) en ons geen kans geboden om een andere kandidaat voor te stellen. Inmiddels bent u al uitgeschreven. We waren graag tot een oplossing gekomen.

Door uit Oldenzaal op 18-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Top service. Geen enkele reden meer om een schoormaker niet op papier te betalen.

Door uit Boxmeer op 18-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Apeldoorn op 18-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Het zijn vaak jongens of meisjes van 16 tm 19 jaar die mij vragen hoe ze bij de locatie moeten komen. Dat is geen zelfstandigheid... daarnaast hebben wij vaak te maken met “no shows”.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij hebben hulpen van alle leeftijden in ons bestand, ook oudere hulpen. Op basis van de opgegeven eisen gaan wij op zoek. Indien er geen eisen in uw aanvraag staan qua leeftijd of x aantal jaar ervaring, dan kunnen wij hier ook geen rekening mee houden. Het is van belang dat uw aanvraag zo compleet mogelijk is.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!