Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.8

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Mevrouw Hettema

Meneer de Vries

Meneer Meijer

Mevrouw Flikweert

Mevrouw Zaffaroni

Mevrouw Duivenvoorden

Mevrouw Schuller
Laad meer ervaringen

Door uit 's-Gravenhage op 20-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

zie omschrijving

Door uit Meerstad op 20-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel iemand gevonden

Door uit Hummelo op 18-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tevreden

Door uit Oosterbeek op 18-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

moet het nog ervaren

Door uit Utrecht op 15-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

So far everything went smooth.

Door uit Honselersdijk op 14-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reacties, helaas niet iedereen geschikt voor werkzaamheden. Nu wel een perfecte dame gevonden.

Door uit Dordrecht op 13-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben snel weer geholpen aan een nieuwe hulp

Door uit Enschede op 12-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed geregeld! De website werkt heel gemakkelijk en snel: wij hadden binnen enkele dagen een schoonmaakster thuis voor de kennismaking. Inmiddels is ze begonnen en hier zijn we heel blij mee!

Door uit Tienhoven op 12-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

eerste gelijk weg tweede benieuwd hoe dat gaat

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Olst op 13-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

!

Door uit Vragender op 08-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle service en opportune reacties.

Door uit Zoetermeer op 08-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Werkt perfect

Door uit Doesburg op 06-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

prima

Door uit Zutphen op 06-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Nvt

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Erg jammer dat u niet tevreden bent. Wij ontvangen nog graag toelichting hierop, zodat wij ook weten waarin wij ons kunnen verbeteren.

Door uit Zwolle op 05-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

In eerste instantie dacht ik een grote fout had gemaakt door me an te melden. Ik kwam moeilijk in contact met gematchte schoonmakers, waardoor ik dacht dat ik misschien opgelicht werd. Uiteindelijk is het gelukt!! Vandaag is Rianne bij ons gestart en we zijn super blij, werkt snel en netjes, is erg vriendelijk. Handig om via de site alles te regelen. Nog geen ervaring met de urenbriefjes straks, dat volgt.

Door uit Delft op 04-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Kwaliteit schoonmaaksters niet goed genoeg.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Erg jammer dat u de kwaliteit van de hulpen niet goed vindt. Elke hulp werkt uiteraard anders en niet elke hulp heeft evenveel ervaring. In uw aanvraag is het dan ook van belang om duidelijk uw wensen en eisen kenbaar te maken, zodat wij en de hulpen hier rekening mee kunnen houden. In een kennismakingsgesprek is het ook voor u van belang om goed door te vragen en te kijken of de hulp wel aan uw eisen kan voldoen. Ieder heeft namelijk een andere kijk op wat schoon is en hoe het werk verricht dient te worden. Als een hulp dan bij u aan de slag is, is het goed als dit niet na tevredenheid is, dat u hierover in gesprek gaat met de hulp. Dan heeft de hulp ook de mogelijkheid zich hierin te verbeteren.

Door uit Dronten op 30-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

We hebben een afspraak gemaakt met de schoonmaakster en ze is niet op komen dagen en reageert niet meer

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenschoonmaakster.nl:

Wij zien graag uw afwijzing tegemoet via uw account om een nieuwe kandidaat voor u te zoeken!

Door uit Gorinchem op 29-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel kandidaat gevonden, die over het algemeen goed was

Door uit Ede op 29-12-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goed geregeld.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!