Een goede schoonmaakster vinden?

Gemiddelde Score 7.0

Video Reviews


Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw Flikweert

Heer of mevrouw Zaffaroni

Heer of mevrouw

Heer of mevrouw Schuller

Heer of mevrouw
Laad meer ervaringen

Door uit Den Haag op 18-07-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Door uit Groningen op 09-07-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

We needed someone to help keep our house clean and in order - with 3 small children and both of us working, we just couldn't keep up! Within 1 day, Ikzoekeenschoonmaakster had sent us a suggestion for an experienced housekeeper. We are very happy with her and she even helps with special needs, such as cooking and picking up! I was surprised how quick and easy the whole process was.

Door uit Leersum op 07-07-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Onbereikbare organisatie en een wurgcontract.

Door uit Hellevoetsluis op 06-07-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Uitstekende hulp

Door uit Almere op 28-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel geregeld en een super kwaliteit Het zou leuk zijn om de verjaardag van de schoonmaakster te kunnen zien voor een presentje tegen die tijd :)

Door uit Hei- en Boeicop op 28-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zo lang als ik gezocht heb naar een schoonmaakster zo snel was er iemand gevonden. Ik ben erg tevreden over de diensten van ikzoekeenschoonmaakster.nl en tevens erg tevreden over onze nieuwe schoonmaakster!

Door uit Eersel op 27-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Wij krijgen kandidaten aangeboden met het uitleg dat ze al bij ons in de buurt werken maar dat is niet waar (bv. candidaat woont verweg en daardoor ook vraagt voor een hogere uurloon). Het is ook niet mogelijk om candidaat te verifieren (waar precies hij/zij werkt). Ik heb contact genomen met vraag hoe kan ik mijn contract annuleren in het geval dat ik niet blij ben met geleverde diensten, maar ik krijg alleen generiek aantwoord (na paar dagen) die ik ook kan op de website zien. Helemaal geen klant vriendelijkheid plus we moeten 1 jaar wachten om contract te annuleren.

Door uit Hardenberg op 26-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

Heel blij

Door uit Heerlen op 23-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Bijna voldoende)

Omschrijving site:

moet nog afwachten.

Door uit Hooglanderveen op 21-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen 1 dag hadden ze al een schoonmaakster die snel kon kennismaken, aan de slag kon en eerste keer dat ze geweest is, goed werk geleverd heeft.

Door uit Den Bosch op 21-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

We zullen het zien

Door uit Broek in Waterland op 20-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik krijg zo langzamerhand door dat ik niet zelf op eigen initiatief informatie moet doorgeven . Ik moet gewoon uw berichten afwachten en indien nodig daarop reageren.

Door uit Hengelo op 20-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik kan nog geen beoordeling geven aangezien de schoonmaakster de eerste dag zich al ziek heeft gemeld.

Door uit Vleuten op 18-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heel positief

Door uit Raamsdonksveer op 18-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen enkele dagen al contact gegevens, betrof echter een bekende daardoor aangegeven andere match te willen, die was er ook na 2 dagen. Kennismaking snel geregeld en nu start afgesproken. Op kwaliteit is beoordeling nog niet mogelijk..

Door uit Koudum op 18-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Bijna voldoende)

Omschrijving site:

Snel een kandidaat die wel of niet komt opdagen. Bij vragen aan jullie komt er geen antwoord. Dat is niet goed. Jullie zijn wel goed in het herinneren van facturen. Dat mag en kan maar dan ook volledig en duidelijk zijn.!

Door uit Koog aan de Zaan op 15-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Deze online dienst geeft aan een geschikte schoonmaakster te vinden binnen een maand. Echter dit is niet het geval. In hun algemene voorwaarde wordt aangeven dat het jaarabonnement dan kosteloos opgezegd kan worden. Echter dit wordt niet gedaan doordat zij aangeven dat er wel een geschikte schoonmaakster is echter dit is een virtuele kandidaat met alleen een naam, leeftijd en woonplaats. Er wordt niet actief een interview ingepland, een CV opgestuurd of op locatie bekeken wat er nodig is. Dit is niet de dienst die ik heb afgenomen en is misleiding van de consument.

Door uit Lelystad op 12-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Door uit Zaandam op 10-06-2024

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Bijna voldoende)

Omschrijving site:

Neutral

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf je dan nu vrijblijvend in!