Service

Wat zit er in het pakket van ik zoek een schoonmaakster?

Op ikzoekeenschoonmaakster kunt u snel, gemakkelijk en goedkoop een schoonmaakster vinden die aan al uw wensen voldoet. U betaalt deze schoonmaakster een vaste vergoeding van EUR € 12,50 per uur en u sluit een schoonmaakabonnement af. Maar wat is nou onze service als wij een schoonmaakster voor u zoeken? Hieronder een overzicht wat wij precies voor u doen als u zich bij ons inschrijft:

 • Bemiddeling:
  Wij zorgen voor een schoonmaakster die aan uw opgegeven wensen voldoet. 
 • Tips:
  U ontvangt van ons een e-book met veelvoorkomende tips die zeker van pas zullen komen bij het aan het werk zetten van een schoonmaakster.
 • Voorbeeldcontracten:
  Op onze website kunt u voorbeelden vinden van contracten die u de schoonmaakster zou kunnen laten tekenen. Deze kunnen gebruikt worden om de afspraken met de schoonmaakster op papier vast te kunnen leggen.
 • Hulp bij de administratie
  Op onze website vindt u urenbriefjes en overzichten die lopen via ons systeem. Dit geeft een duidelijk overzicht van de gewerkt uren waardoor u altijd weet waar u aan toe bent!

Tevens geven wij de volgende garantie:

 • Privacy:
  Uw privacy wordt op onze website gewaarborgd!  Wij doen geen dingen buiten u om, u neemt zelf contact op met de schoonmaakster wanneer het u uitkomt.
 • Bemiddeling:
  Mocht de schoonmaakster toch niet aan uw wensen voldoen kunt u dit bij ons (binnen 4 weken) melden. Wij gaan dan gratis op zoek naar een vervangende schoonmaakster.
  Wij bieden u garantie gedurende de looptijd van uw abonnement.

Schrijf u direct in voor een schoonmaakster